ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakak
Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako

Nije loša...50€ dobiš oralno i odnos...slike su njene...blowjob nekih 5min niš posebno...okret u doggya i nije dugo trajalo...preporuka svakako
Kakva je masaza? Tackanje ili konkretno?

Mogu samo reči da sam bio tri puta kod nje i svaki puta mi je bilo suoer. Što je najbitnije ,cura je kulturna ,smirena ,jako dobro radi svoj posao i fenimenalni izgleda.
Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)

Jel bio netko u zadnjih 10ak dana kod nje i da li može potvrditi da je to ona? Naime bio sam kod nje prije par mjeseci i slažem se s većinom recenzija. Zvao sam sad neki dan i gotovo sam siguran po glasu da to više nije ona (e sad možda se netko drugi javlja na telefon, ne znam)

Godine oko 40...solo
Idemo malo nogu na zemlju . To je Maja s Jaruna i za 50 EUR si možete drkat , sami sebi . Maja je jako dugo ovdje s nama , slike su njene , ali u živo je to drugačije . Niska Milfica s velikim guzovima i nikakvim sisama . Odradit će sve prema normativima , ali nećete biti impresionirani izvedbom , otprilike

Daj ne rajcaj drkadzije . Ako hoćeš , napisi Recenziju i gotovo.

To vam je nekadašnja Maja s Jaruna . Milfica nekim 40- tim godinama . Niska je rastom , ali skladno građena , guza je vrhunska , cice nikakve , ispuhane i viseće . U licu može proći kao neki prosjek .

I najbitnije , cijena nije 50 EUR za komplet i ne povodite se tom dezinformacijom .

Bila je 400 kn još prije skoro 10 god.

Može se probat , nema pretjeranog razocarenja , ali cijena nije ta koju je ovaj prije naveo .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh