Samo si sad sve potvrdio sto je covjek gore pisao da radi za tebe i ne svojom voljom.A tko si ti koji je brani ? Njen svodnik
Projatno dovidenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo si sad sve potvrdio sto je covjek gore pisao da radi za tebe i ne svojom voljom.A tko si ti koji je brani ? Njen svodnik
Zoe je zensko kao i ja majmune ni musko zenska imena ne raspoznajete. Ja sam njena prijateljica a gospon je jebo pa htio novce nazad nakon sto je svrsio. To je vama ok ? Ajd i sad to popljujte ?Samo si sad sve potvrdio sto je covjek gore pisao da radi za tebe i ne svojom voljom.
Projatno dovidenja
Oooo mario drago mi je sto si se javio, sa tobom bi sex ako moze, ti si superImas jos koju frendicu u ovom poslu ili samo nju?
Samo ti si pobacao 5 kom.ocito si se osjetio prozvanim....Samo si sad sve potvrdio sto je covjek gore pisao da radi za tebe i ne svojom voljom.
Projatno dovidenja
Ja s tobom nebi hvalaOooo mario drago mi je sto si se javio, sa tobom bi sex ako moze, ti si super![]()
Nepotrebno bacat jer decki koji su ok i bilo znaju kako im je bilo, neam potrebu nikog uzdizatZoe daj baci koju recenziju o frendici.
Ehhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forumIli daj neku recenziju sama o sebi
PPEhhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forum![]()
I ovo je istinaMiramarska 13d 6 kat vrata desno na vratima piše Benedikt cura mlada čehinja vidi se da je nadrogirani uplakana neka u tom prostoru je bila ona Srbkinja 42 god izgleda kao trandza mislim da se ona i javlja na mob jer ova nerazumije jezik i mislim da je netko protiv njene volje drzi tu okrenuo se i otišao tako da ibjegavat to
Kad cemo probat onda ja i se u privatnoj porukiEhhhh da mene probas samo bi se sexao onda nebi imao vremena za forum![]()
Uzaludno ti je sta pokusavas jer decki su vec pricali samnom na mob i znaju....I ovo je istina
Uzalud lazes i dalje ce se okrerat na vratimaUzaludno ti je sta pokusavas jer decki su vec pricali samnom na mob i znaju....
Zoe je zensko kao i ja majmune ni musko zenska imena ne raspoznajete. Ja sam njena prijateljica a gospon je jebo pa htio novce nazad nakon sto je svrsio. To je vama ok ? Ajd i sad to popljujte
Mislim da je to ona sto ima 4,5 razlicitih oglasa. Laniste. Cak sam i dogovorio susret ali se vise nije javljala kada sam dosao na adresu. Nije me mogla viditi jer sam zvao iz auta. Sve u svemu gubitak vremena![]()
Punija dama sa čvrstim oblinama I mekanim dodirom
Ja sam brineta 34 godine s oblinama na pravim mjestima – bujno poprsje, punija guza i obline koje pozivaju na igru. Moj…www.oglasnik.hr
bio netko?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |