ZAGREB - Jel bio tko?

Ne znam kako ide linkanje točno određenog komentara pa ću copy/paste što sam već napisao:

"Nakon Lucije i ugodnog iskustva odlučio probati ja sreću kod još jedne. Obzirom da imam 47 godina za mene su MILF one što su za većinu GILF :D
Od brojeva koje sam zapisao javila se ova gospođa pa sam pošao do nje - masaža s oralnim 30 eura (sex tko želi 35 eura).
Žena je jako draga i tiha, ali slike a ni godine nemaju veze s oglasom. Ima oooooogromne sise i to je to. Oralni (na moj zahtjev s kondomom) prosječan i nakon što za 10 min nisam uspio niti približno doći do svršavanja (a vidim da su nju usta zaboljela :-D) zahvalio sam se i pošao.
Da budem potpuno iskren, bio bi pošao i prije, ali nekako mi je bilo žao žene jer stvarno izgleda kao dobra osoba.
Znam da će sad ispasti da nešto glumim (ne glumim jer anđeo nisam), ali to kakav je tko u pristupu i kako se odnosi prema tebi mi je važno.
Zaključak, iako je cijena itekako povoljna ipak ne bi ponovio, a ne znam koliko bi i savjetovao nekome da posveti vrijeme navedenoj dami.
nije puno 30 e da je i najveći gabor
 
Ja idem kod nje vec dosta dugo, sigurno 5 godina, ali vise od pljugice (s kondomom) nisam dobio. Valjda u pocecima, dok je tek pocinjala, si mogao dobit komplet. Sada za 60 stranih dobijes samo b2b, di skroz gola klizi po tebi i jako to dobro radi. Meni osobno najzgodnija cura na PO jer volim velike socne utrenirane guzice <3. Faca dobra, sise lijepe, ona je ok, nije neka dzanerica ili da je nadrkana. Ima neku karizmu (ne znam kako bih to nazvao) i mozes fino popricat s njom. Ne volim te masaze i b2b, al kod nje jedino otidjem kaj se toga tice. Dao bih dobru lovu da ju mogu posevit :(
ali ta nema sise !!!
 
pol foruma ak ne i vise
Evo, ja nikad nisam bio (i ne vuče me) još otkad se na cro-escortu pisalo da je imala klamidiju ili neku sličnu boleštinu, pa se ispostavilo da je tu i tamo netko drma bez kondoma.

(Možda su iste šuplje priče kao da je Selin/Lauren užasna zbog kojih sam propustio bar godinu dana bogovske karačine, vrag će ga znat…)

Možda nam kolega Dumba može dati koju pametnu na ovu temu.
 
Konkretno za pohotnu da napisem svoja ranija iskustva. Za mene je ona top, pristupacna je i maksimalno korektna. Nase druzenje traje vec dugi niz godina, pa je i nesto malo drugacije, ali vec od prvog susreta pristup je bio odlican. Novac uopste ni ne trazi, dok sami ne izvadite da platite. Sto se akcije tice ona je i vise od vrhunskog iskustva. Prvo ide pusenje gdje ona samoinicijativno prelazi na lizanje supka i bukvalno se davi u tome. Dok je lezala na krevetu i lizala supak a rukama se igrala sa jajima trazila je da skroz sjednem na facu i tako 15tak minuta.
Idemo u seks, najprije u picku, klasika misionarski i dok je jebem trazi da je samaram, onako sex je ok, onda ja hocu dogi nakon 2-3 min...U dogi opet u picku i trazi da joj uvalim saku u supak, e to mi je bio ekstra osjecaj.....pitam gdje da joj svrsim kaze gdje god hoces i ono govori mi ali ne dam ti da ides dok se ne popisas po meni. Ja joj govorim pa necu ici uzeo sam citav sat, svrsavam joj u supak. I onda pisam po njoj i po posteljini, ona bukvalno ostaje u toj lokvi.
Tusiranje i ona i ja, malo se popravila i drugi krug u dnevnoj samo anal jedno 40 minuta i svrsavanje u usta. Sve je kod nje bez kondoma, voli se i ljubiti ali ne preporucujem to
Ona je samo za ljubitelje hardcora....
Ona je ekstra sto se tice cijene price i ostalog, posto putujem stalno pise na viber gdje sam i kad dolazim opet, definitivno nije za svakog
Jel vreme pocinje kad dodjes kod nje ili kad krene akcija?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh