Daj nas podsjeti,koliko si ti recenzija napisao i sto si nam ti novog otkrio ?Nova? Njeni oglasi su već dvije godine redovitiji od ZETovog tramvaja, a na forumu ima knjiga napisana na njoj. Za šta mi pišemo ovdje recenzije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj nas podsjeti,koliko si ti recenzija napisao i sto si nam ti novog otkrio ?Nova? Njeni oglasi su već dvije godine redovitiji od ZETovog tramvaja, a na forumu ima knjiga napisana na njoj. Za šta mi pišemo ovdje recenzije?
Mirela erotik... Silvija Milf koje nema....volio bi i ja znat još koju...
I koja je tarifa tete?Kao i sto je kolega ranije napisao, bakica, draga, tiha. Nema napaljivanja, stenjanja itd. Cim dodjes, ona se skine, ide na oral, koji je prosjecan i mehanicki, nakon toga te pita kako zelis odnos. Sad, da li ces ti bubat ko manijak, ovisi o tebi, ali nije neka atmosfera. S druge strane, zena je korektna, kulturna, nece te izbacit iz stana. Bavi se ovim jer mora. Ima neke katolicke slike po zidu. Nema svrsavanja u usta, to se sjecam da je bila eksplicitna po tom pitanju.
Nekadasnjih 250kn. Koju konverziju ima, to ne znam.I koja je tarifa tete?
kad sam bio kod nje nije nudila nista vise od masaže i završetka
Ni meni nije prvi put nudila, nego drugi putkad sam bio kod nje nije nudila nista vise od masaže i završetka
Pa šta nisi ti za nju napisao da je umišljena i bahata? A sada pitaš jel bio tko?Danas bila aktivna na plavom ova mala kim25 jel bio tko
Pa šta nisi ti za nju napisao da je umišljena i bahata? A sada pitaš jel bio tko?
Jesam bapisao sam ali dosta njih me pitalo kako do nje pa pitam jel tko isao i kakvi su dojmovi od drugihPa šta nisi ti za nju napisao da je umišljena i bahata? A sada pitaš jel bio tko?
Ja sam bio i mogu vam reći da mi je bilo skroz dobro. Mala je baš pristupačna i dobro izgleda, jedino su joj sise loše napravljene.Pa šta nisi ti za nju napisao da je umišljena i bahata? A sada pitaš jel bio tko?
Kad si bil zadnji put?Ja sam bio i mogu vam reći da mi je bilo skroz dobro. Mala je baš pristupačna i dobro izgleda, jedino su joj sise loše napravljene.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|