Ne znam na koju tocno misliš, ova iz Botinca se predstavljala nekad i kao Andrea. Mlada zgodna, sitna cura, samo masaza i ručni je davala, barem meni. Ok, ali nista spešl.Misliš da nije Eelenaaa,!atraktivna brineta 23?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam na koju tocno misliš, ova iz Botinca se predstavljala nekad i kao Andrea. Mlada zgodna, sitna cura, samo masaza i ručni je davala, barem meni. Ok, ali nista spešl.Misliš da nije Eelenaaa,!atraktivna brineta 23?
Ponuditi ?Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 eura?
Upiši Đurđa u tražilicuNježna dama
Dama 44 godine, 168/62/5, nježna i umiljata u svom ugodnom prostoru za situiranu gospodu, diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Ja sam mislio da je to ona Elena, pisalo se o njoj, samo masažu radi, zgodna višlja, radi povremeno nemogu naći oglas sadaNe znam na koju tocno misliš, ova iz Botinca se predstavljala nekad i kao Andrea. Mlada zgodna, sitna cura, samo masaza i ručni je davala, barem meni. Ok, ali nista spešl.
Misliš na onu guzatu sa dupetom 1/1000 možda? Zgodna u faci i ima 175 sigurno da, kad ima oglas ima majicu od novina.Ja sam mislio da je to ona Elena, pisalo se o njoj, samo masažu radi, zgodna višlja, radi povremeno nemogu naći oglas sada
Misliš na onu guzatu sa dupetom 1/1000 možda? Zgodna u faci i ima 175 sigurno da, kad ima oglas ima majicu od novina.
stvarno samo b2b? ekipa je pisala da je prije bio komplet, ja sam za 400 kuna dobio drkanje u rukavici jer su joj "suhe ruke"Samo body to body!
Atraktivna brineta 25g. Slike su moje! Apartman, dezinficiran i ugodan, nije salon Tuširanje obavezno prije masaže!…www.oglasnik.hr
E baš na na nju mislimSamo body to body!
Atraktivna brineta 25g. Slike su moje! Apartman, dezinficiran i ugodan, nije salon Tuširanje obavezno prije masaže!…www.oglasnik.hr
Da da baš onaMisliš na onu guzatu sa dupetom 1/1000 možda? Zgodna u faci i ima 175 sigurno da, kad ima oglas ima majicu od novina.
Ja idem kod nje vec dosta dugo, sigurno 5 godina, ali vise od pljugice (s kondomom) nisam dobio. Valjda u pocecima, dok je tek pocinjala, si mogao dobit komplet. Sada za 60 stranih dobijes samo b2b, di skroz gola klizi po tebi i jako to dobro radi. Meni osobno najzgodnija cura na PO jer volim velike socne utrenirane guzice <3. Faca dobra, sise lijepe, ona je ok, nije neka dzanerica ili da je nadrkana. Ima neku karizmu (ne znam kako bih to nazvao) i mozes fino popricat s njom. Ne volim te masaze i b2b, al kod nje jedino otidjem kaj se toga tice. Dao bih dobru lovu da ju mogu posevitstvarno samo b2b? ekipa je pisala da je prije bio komplet, ja sam za 400 kuna dobio drkanje u rukavici jer su joj "suhe ruke"
Bio kod nje,neda slatkoE baš na na nju mislim
E to me tješi, neda ni meni, da daje svima osim meni to bi bilo ubojito za egoBio kod nje,neda slatko
A ja nisam za masaže
On ju je bez kondomaDumba to rješava.
jel ima ko broj od te sandreKoja Sandra? Može privat,Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|