Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sumnjiva nego sumnjiv.Ako ti j3 sumnjiva zasto trosis vrijeme
Ako ko ima par linkova za dobru masažu ili neš više bio bi zahvalan.
Ispričavam se na gnjavaži
Daje sta vise osim masaze?![]()
Opustite se Relax masažom cijelog Vašeg tijela
Maserka 30 GOD. ZG. Higijena i Diskrecija 100%. Parkingwww.oglasnik.hr
Bio jucer na masazi,kaj reci zena je bozanstvo tako te napali izmasira da je prejebeno,ponuden o...za 50 svjetskih bez ali preskupo..preporuka za masazu jel.je zena fkt prezgodna.
Ne kužim.![]()
Opustite se Relax masažom cijelog Vašeg tijela
Maserka 30 GOD. ZG. Higijena i Diskrecija 100%. Parkingwww.oglasnik.hr
Bio jucer na masazi,kaj reci zena je bozanstvo tako te napali izmasira da je prejebeno,ponuden o...za 50 svjetskih bez ali preskupo..preporuka za masazu jel.je zena fkt prezgodna.
Masaza je 60 europskih.... doplata za ono je jos 50 bez..al ja sam uzeo samo masazu..izgled je priblizan cura je fkt jako ljepa i simpa skroz..Ne kužim.
Platio si masažu koliko ?
tražila još 50 za Oral bez kondoma ?
Izgled usporediv sa slikama ?
U prostoru dogovarasDaje sta vise osim masaze?
Provjerino ima tko kakvo iskustvo s njom?bio netko kod ove..
Datum: 19.srpnja 2023.
Anabella 22,
Tetovirana cura, vitke gradje. Visine 164 cm, tezine 55 kg. 22 godine, Smedja kosa.ZG
Kategorija: Sex Ženska osoba traži mušku osobu
Može i meni?U inbox ti saljem
nitko nikad nije bio kod nje, jer je fake
nitko nikad nije bio kod nje, jer je fake
al ak ti se da, javijoj se na wapp, malo se zezas, trazi da ti posslje koju fotku, pa kad veli da treba bon onda baj baj
Ok tnx.nitko nikad nije bio kod nje, jer je fake
Pročitaj malo forum . Melisa , je isto kao i Anja ili Brineta . Krezuba baba koja ima 4-5 različitih oglasa svaki dan . Nemam volje sad izvlačiti oglase , imate sve na forumu pa tražite . Uglavnom , izbjegavaj .![]()
ovo mi se čini bio jedno vrijrmd dugo oglas s userom Melisa, milfica na Savici bila, zvao je par put ali nisam se uspio dogovorit prijd korone još...Jel bio tko nedavno?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|