Sinky7
Active member
Ajde pošalji u inboxIman sliku njenu javi se u inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde pošalji u inboxIman sliku njenu javi se u inbox
Što lažnjak ili?! Nisam pratio!Jel ima koja za veceras?
krenuo onoj Mariji, i srecom sto ima o Mariji na forumu koliko oces, pa nisam niti krenuo, eto upravo stigla poruka za uplatu na tisak, hahaha..
Marija Zagreb❤️
Bok, ja sam Marija, trenutno sam u Zagrebu. Imam 24 god, znam dobro masirati i na adekvatan način opustiti osobu 😌😘…www.oglasnik.hr
Meni iskreno nije bila lose. Dobro izgleda, sve radi s kondomom i ne pozuruje.Znači stenjala....ma mala je katastrofa...Općenito naše k....su katastrofalne po izgledu 95% njih je užas,prostori užas prljavi,sve neke raspuštenica ništa koristi uzalud bačen novac,a sad smradure po 60-80-90€ bacaju cifre a nevrede 20€
I kakva je zenska ta?Pisao sam o toj likusi , nije 200 EUR nego 50 EUR za 30 min . Poznata još od Utrina , sad je na Lamistu . Ako vam kaže Laniste 12 ili 12 a, b, c izbjegavajte . Ima svaki dan po 5 različitih oglasa , Maya , Melisa , Brineta . Neda mi se vise kopirati ovdje . Uglavnom ako je Laniste , onda je pusiona .
Izgleda kao klasicni fejk.I slike vjerojatno nisu njene.Amanda, 33
Ozbiljna žena za ozbiljne muškarce. Ispunjavam sve želje. Garantiram da bolji provod u gradu nećete naći ! Ako ste…www.oglasnik.hr
Jel zna netko nešto o dotičnoj? Dopisivali se prije i tražila 200/1h, anal i oral uključeni. Nisam otišao. Poslije joj pisao ali se naljutila i odbila me. Ako znate nešto molim info. Jebeno mi izgleda..
Na preponama. I u procesu liječenja hepatitisa C. molim vas da ne idete kod nje jel s time novcima kupuje heroin i kokain iako je na metadonskoj thp. MOLIM VASMislim da sam ja krivo napisao pa se nismo razumijeli.
Mislio sam napisati da mi ne izgleda da ima ožiljke od igle.
Na preponama. I u procesu liječenja hepatitisa C. molim vas da ne idete kod nje jel s time novcima kupuje heroin i kokain iako je na metadonskoj thp. MOLIM VAS
Sve pise potrazi recenzijeErotik djevojka ! !
36/68/5 vatrena sexy plavuša nadprosječnog izgleda. Jutarnje i popodnevno druženje sa situiranim gospodinom. Moj…www.oglasnik.hr
moze li informacija jel bio tko kod ove cure
imaš li poima ili bar možeš pretpostaviti čemu služi ono povećalo pored kojeg piše pretraga u gornjem desnom uglu ekrana?Erotik djevojka ! !
36/68/5 vatrena sexy plavuša nadprosječnog izgleda. Jutarnje i popodnevno druženje sa situiranim gospodinom. Moj…www.oglasnik.hr
Gotovanimaš li poima ili bar možeš pretpostaviti čemu služi ono povećalo pored kojeg piše pretraga u gornjem desnom uglu ekrana?
Erotik djevojka ! !
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|