ZAGREB - Jel bio tko?

Jesam. Ako voliš prljavi GFE onda ju zgrabi (jer ju ima malo). Meni sjela, i dobro se razumijemo.

Fino se ljubi, dobro puši i ako ju dobro poližeš može ti se lako desiti da squirta.

Yes dečki! Imamo pravu squirtašicu u ponudi. Voli se stvarno jebati i prije budete vi kapitulirali nego ona. Nezasitljiva je. ;-)

Dirty talk, masturbacija, 50 shades of grey... Kaj god hoćeš, Ana zna. Ako ima povjerenje u tebe moguće su i naprednije igrice.

Prima u usta i GUTA!!!

A uz tu nimfinanost je po meni super čovjek, i lijepo se da s njom porazgovarati. Ana nije samo za izprazniti jaja. Voli opušteno i bez žurbe u dogovorenim vremenskim granicama.

Šteta je 130€/satu šta nije malo. Ali dobijete kvalitativmo visoku uslugu jedne cure koja se sa srcem jebe i ako nisi zmazani kramp, možes dobit vatromet u krevetu.

Kaj se mene tiće jaako daleko gore na ljestvici...
Sve stoji, potpisujem. Meni je jedini bed kod nje kaj je malo previše ima. Da stavis njenu osobnost i entuzijazam na lauru madmosel dobio bi savrsenstvo. Mozes pojasnit naprednije igrice?

Pozdrav ekipa, dal netko od vas mozda zna gdje je nestala Pamela 24 iz strojarske?
Hvala unaprijed, od desetog mjeseca je nema

Sve stoji, potpisujem. Meni je jedini bed kod nje kaj je malo previše ima. Da stavis njenu osobnost i entuzijazam na lauru madmosel dobio bi savrsenstvo. Mozes pojasnit naprednije igrice?
Kod mene bi to bilo vezanje ruka i noga, vezanje oći, bićevi, perija i igranje 50 shades of grey. I vezanje u oba smijera naravno (ona mene ili ja nju).

A to je tek poćetak...

Kako ti budeš neznam. Ovisi o tebi kakav dojam si ostavio.

Ocito ne, iskljucen mob. Ja sam samo jednom bio, tipa 11.mj prosle godine i tad je pricala da ide na neki tecaj nes oko kozmetike ili skincarea. Moguce da se vise ne bavi ovime.
Thanks....da,rekla je da ima kozmeticki salon ili tak nest dolje u Srbiji,a nis,nadajmo se da se nije prestala bavit ovime,njen oglas se lako skuzi

Jesam. Ako voliš prljavi GFE onda ju zgrabi (jer ju ima malo). Meni sjela, i dobro se razumijemo.

Fino se ljubi, dobro puši i ako ju dobro poližeš može ti se lako desiti da squirta.

Yes dečki! Imamo pravu squirtašicu u ponudi. Voli se stvarno jebati i prije budete vi kapitulirali nego ona. Nezasitljiva je. ;-)

Dirty talk, masturbacija, 50 shades of grey... Kaj god hoćeš, Ana zna. Ako ima povjerenje u tebe moguće su i naprednije igrice.

Prima u usta i GUTA!!!

A uz tu nimfinanost je po meni super čovjek, i lijepo se da s njom porazgovarati. Ana nije samo za izprazniti jaja. Voli opušteno i bez žurbe u dogovorenim vremenskim granicama.

Šteta je 130€/satu šta nije malo. Ali dobijete kvalitativmo visoku uslugu jedne cure koja se sa srcem jebe i ako nisi zmazani kramp, možes dobit vatromet u krevetu.

Kaj se mene tiće jaako daleko gore na ljestvici...
Sve ok buraz, ali si je lizao i pokupio litru squirta u sebe... ono nije te strah?

Sve ok buraz, ali si je lizao i pokupio litru squirta u sebe... ono nije te strah?
Ako imam strah, onda nesmijem se baviti tim sportom.

Ne, nisam pokupio litru squirta. To je bio samo kratak i topao mlaz. Nije bilo kao u filmovima.

I ne. Nije bila pišalina!

Makar Ani vjerujem da je medicinski ispravna. Preko nje ne prelazi 15 likova dnevno kao kod drugih.

• Like
reagiranja: Sef

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh