Jel ju uspio ko dobit zadnjih dana kad god zovem ne javlja se hahaU ovim mrezicama ko budola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ju uspio ko dobit zadnjih dana kad god zovem ne javlja se hahaU ovim mrezicama ko budola
A sto da ti kazem, tvoje tijelo, tvoj rizik... ja sam za to da svak radi sto zeli, ne osudujem... samo kazem, mene bi brinulo jbgAko imam strah, onda nesmijem se baviti tim sportom.
Ne, nisam pokupio litru squirta. To je bio samo kratak i topao mlaz. Nije bilo kao u filmovima.
I ne. Nije bila pišalina!
Makar Ani vjerujem da je medicinski ispravna. Preko nje ne prelazi 15 likova dnevno kao kod drugih.
Ja jucer zvao jer me bas zanimalo kolko cepa, kaze 70Jel ju uspio ko dobit zadnjih dana kad god zovem ne javlja se haha
BjeziJel bio neko, ne mogu o njoj naći ništa.![]()
Tu sam za vas
155/50/2, 33 godine. Duboko grlo. Čekam Vaš poziv ! Sve po dogovoru. Slika original. Diskrecija i higijena zajamčeni.…www.oglasnik.hr
Zašto?
Mala je na igiZašto?
igli*Mala je na igi
Jesi bio? Kakva je?Mala je na igi
Pa ne pada mi na pametJesi bio? Kakva je?
Pisalo sePa kako onda znaš? Jel imala prije oglas jel se pisalo o njoj
Pisalo se
Ma daj sjaši i sam trazi, ako mi nevjerujes odi pa vidiDi daj da vidim ako znaš. Bez uvrijede volio bih viditi
Ti nešto znaš, a što mi ne znamo?Nije a nećeš ni ti
PrevaraTi nešto znaš, a što mi ne znamo?
Jeli može nešto više?Kvatrić, 70 eura b2b
Jeli može nešto više?Kvatrić, 70 eura b2b
Vrh definitivnoJesam. Ako voliš prljavi GFE onda ju zgrabi (jer ju ima malo). Meni sjela, i dobro se razumijemo.
Fino se ljubi, dobro puši i ako ju dobro poližeš može ti se lako desiti da squirta.
Yes dečki! Imamo pravu squirtašicu u ponudi. Voli se stvarno jebati i prije budete vi kapitulirali nego ona. Nezasitljiva je. ;-)
Dirty talk, masturbacija, 50 shades of grey... Kaj god hoćeš, Ana zna. Ako ima povjerenje u tebe moguće su i naprednije igrice.
Prima u usta i GUTA!!!
A uz tu nimfinanost je po meni super čovjek, i lijepo se da s njom porazgovarati. Ana nije samo za izprazniti jaja. Voli opušteno i bez žurbe u dogovorenim vremenskim granicama.
Šteta je 130€/satu šta nije malo. Ali dobijete kvalitativmo visoku uslugu jedne cure koja se sa srcem jebe i ako nisi zmazani kramp, možes dobit vatromet u krevetu.
Kaj se mene tiće jaako daleko gore na ljestvici...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|