Staljin je rekao da je i kvantitet kvalitet.S godinama shvatis da bitnija kvaliteta od kvantitete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staljin je rekao da je i kvantitet kvalitet.S godinama shvatis da bitnija kvaliteta od kvantitete
Koji dio grada i koliko?Ja sam bio kod ove godpoda 50.starija zena blize 60 velke sise ...al njezna ..jebess kak zelis ..ne pozuruje al moras bit njezan
Koja cijena
Bio ja u srijedu,lose jako.preko 60 godina,ne izgleda nikako,nema zube.jako lose.ostao samo da vidim te sise i nekako sam prežvakao to sve.
Sve u svemu,za izbjegavati sto se mene tice
Koji je mail?Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Evo bio jučer bio kod Silvije.
Sat vremena 100 Eurića.
Prostor uredan tuš prije i poslije akcije.
Dobar milf, dočekala me u nekom crnom kompletiću, moram reći da je jebozovna totalno.
Sok, bajadera malo popričali i akcija.
Nije bilo nikakvog preseravanja.
Lizanje guzice, pušenje i face fuck min pola sata. Nakon toga misionarka i dogy.
Malo lupanja po guzici.
Isključila je telefon nije gledala na sat
Prostor kod Vivas bara Kruge.
SMS šalješKoji je mail?
Dobro da nisi pitao da ti netko da broj od svoje cureEkipa ako moze nakavi provjereni broj od mlade studetice da nije prigazena hvala puno
Znam ja od više njih, al nedam jer sam škrti sebični gad, kao i 99 % ovdje gnjuseva, a drugi razlog je jer su mi trebale i godine i mjeseci doći do takvih. Jedino s nekim nogu napravit razmjenu, ista roba za istu robu, kurve koje svi jebu, sve manje me zanimaju i privlačeZasto?mozda neko zna,cjena je nebitna?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|