BonoviBonovi ili...![]()
Vruća Miaa
Mlada, 22 godine, vruća, lijepih oblina, željna zabave. Nudim slike, videe, videopozive i masažu. Ako si zainteresiran…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BonoviBonovi ili...![]()
Vruća Miaa
Mlada, 22 godine, vruća, lijepih oblina, željna zabave. Nudim slike, videe, videopozive i masažu. Ako si zainteresiran…www.oglasnik.hr
Malo prelistaj, pisalo se prije par dana. Da je netko napisao, za nju da ga izigrala ida je čekao ispred stana, ali provjeri za svaki slučaj da nisam dao krivi info.Je li bio netko kod ove?
![]()
Druženje
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!www.oglasnik.hr
Ne mogu ništa naći. Plačam cugu za pouzdanu informaciju![]()
Bio kod nje, 400 domacih pola sata, strojarska. Prvo te sece ispred zgrade da te dobro vidi, pa onda ides kod nje. Zena je u 40ima, ok izgleda, nista posebno, ona je na slikama. Oral s gumicom i dosta cudno pusi, ko da ga zvace. Meni je zao kaj sam isao kod nje, mada fkt nemam kaj za prigovorit. Jednostavno niti mi je previse privlacna niti se nesto posebno jebe. Stavio bih ju u rang sanje srpkinje sa pesom, od izgleda, usluge pa do cijene.Je li bio netko kod ove?
![]()
Druženje
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!www.oglasnik.hr
Ne mogu ništa naći. Plačam cugu za pouzdanu informaciju![]()
Moze ko od Marina Cibona link staviti ili nekaj…Pa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?
Ne samo Marica, Sandra, Crna Pantera, Silvija MILF , Marina Cibona
Dok ceka!Vrijeme je novacKaj moras auto na tehnički odvest![]()
Promijeni broj s kojeg zoveš![]()
Atraktivna djevojka
Atraktivna djevojka 24god., 170/58/3, plave kose, vitkog tijela i anđeoskog lica, pruža ugodne trenutke u svom…www.oglasnik.hr
Je bio tko kod ove ženske? Zovem danima, zvoni mi 2 puta pa mi poklopi, na poruke ne odgovara.
I meni a dogovorio otiso na lokaciju i kita![]()
Atraktivna djevojka
Atraktivna djevojka 24god., 170/58/3, plave kose, vitkog tijela i anđeoskog lica, pruža ugodne trenutke u svom…www.oglasnik.hr
Je bio tko kod ove ženske? Zovem danima, zvoni mi 2 puta pa mi poklopi, na poruke ne odgovara.
I mene zanima, upravo sam htio zalijepiti link s istim pitanjem kada ono vidim da si me preduhitrio. Može li se kod nje dobiti nešto više od masaže?Jel bio tko možda kod dotične? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/ekstremno-dobra-masaza-oglas-5095777
Stara baba, bio ja jednom na vratim i dao petama vjetra. Može i komplet za 300 knI mene zanima, upravo sam htio zalijepiti link s istim pitanjem kada ono vidim da si me preduhitrio. Može li se kod nje dobiti nešto više od masaže?
A izgled...liči išta ili...Stara baba, bio ja jednom na vratim i dao petama vjetra. Može i komplet za 300 kn
Jedino što ima dobro su sise, po meni (petica )..Opet možda će tebi biti dobraA izgled...liči išta ili...
Da... Nismo svi isti... Prostor je N zg tako nešto...Jedino što ima dobro su sise, po meni (petica )..Opet možda će tebi biti dobra
TrnskoDa... Nismo svi isti... Prostor je N zg tako nešto...
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|