AmaterkeA kad se kara, ne odradi kak treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AmaterkeA kad se kara, ne odradi kak treba
Ima seksi glas.Jel bio tko kod one plave iz nove galerije u plavom oglasniku je oglas
I ja joj poslao poruku prije nekih tjedan dva isto nije nis odgovorila....valjda je uzela malo pauzuAha vidim da vidim nema vise oglasa
Ako mislis na onu milficu ja sam bioJel bio tko kod one plave iz nove galerije u plavom oglasniku je oglas
Moze malo info i mene zanima ta planiram kod nje iduci tjedanAko mislis na onu milficu ja sam bio
Lako kaj ide vec ju se zestoko lize a neki debili jos se hvale da bez gume)Istina
To je sigurno.
Kad je malo bolje pogledaas najbolje se vidi u očima
Ja sam bio kod Panterice više puta i svaki put je bilo super. Oral bez seks sa. Nisam ništa pokupio. Nažalost ona je i dalje jedna od najboljih s PO. Super izgleda za svoje godine a usluga je vrhunska.Kiki777sigurno je kara bez gume
Dečko,ides na block…Kiki777sigurno je kara bez gume
Ja pokusao na lokaciji se zgasila i aj bok..Ja bio sad bomba sve radi sa zastitom
Di ima prostor i cijena?Ja bio sad bomba sve radi sa zastitom
Upravo je iskočio zadnji put .Dečko,ides na block…
Počeo si iskakat ko iz paštete…
Pa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?Meni nemoze isto do jaja. Nisam jos bio kod marice. Svi vele da ga proguta do jaja i da joj svrsis u grlo nakon cega guta spermu. Ak je to istina idem.
BonoviBonovi ili...Vruća Miaa
Mlada, 22 godine, vruća, lijepih oblina, željna zabave. Nudim slike, videe, videopozive i masažu. Ako si zainteresiran…www.oglasnik.hr
Malo prelistaj, pisalo se prije par dana. Da je netko napisao, za nju da ga izigrala ida je čekao ispred stana, ali provjeri za svaki slučaj da nisam dao krivi info.Je li bio netko kod ove?
Druženje
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!www.oglasnik.hr
Ne mogu ništa naći. Plačam cugu za pouzdanu informaciju
Bio kod nje, 400 domacih pola sata, strojarska. Prvo te sece ispred zgrade da te dobro vidi, pa onda ides kod nje. Zena je u 40ima, ok izgleda, nista posebno, ona je na slikama. Oral s gumicom i dosta cudno pusi, ko da ga zvace. Meni je zao kaj sam isao kod nje, mada fkt nemam kaj za prigovorit. Jednostavno niti mi je previse privlacna niti se nesto posebno jebe. Stavio bih ju u rang sanje srpkinje sa pesom, od izgleda, usluge pa do cijene.Je li bio netko kod ove?
Druženje
Mia 34 godine, 170/56/3. Druženje u mom prostoru. Moje slike! Molim samo poziv!www.oglasnik.hr
Ne mogu ništa naći. Plačam cugu za pouzdanu informaciju
Moze ko od Marina Cibona link staviti ili nekaj…Pa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?
Ne samo Marica, Sandra, Crna Pantera, Silvija MILF , Marina Cibona
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|