Mislim 500/800 al znaci mene zajeb. Dodem tam blizu objasni sve tocno koji ulaz sve reko evo me za par min. Zovem ispred ulaza nista. Dode poruka e pricekaj 15 20 min i nakon toga me stavi na blokA cijena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim 500/800 al znaci mene zajeb. Dodem tam blizu objasni sve tocno koji ulaz sve reko evo me za par min. Zovem ispred ulaza nista. Dode poruka e pricekaj 15 20 min i nakon toga me stavi na blokA cijena
Koja je to
Znaci zenska te izigralaMislim 500/800 al znaci mene zajeb. Dodem tam blizu objasni sve tocno koji ulaz sve reko evo me za par min. Zovem ispred ulaza nista. Dode poruka e pricekaj 15 20 min i nakon toga me stavi na blok
YesZnaci zenska te izigrala
Yes
[/QUOkoma bas..a kao sve pet na dogovoru
Iskreno.. nakon tog sam polako poceo gubit volju i sve.. tu i tam skoknem na forum.. cijene too much, ponuda slaba tak da ono... ege nisam bio jos nikad al mislim da cu morat jer ovo je koma...Žalosno
I ja sam imao takva iskustva
Jel bar dobra akcija bilasitna cura ok je al nebum ponovio rasturio joj krevet .
Vec sam napiso pred mj dva, momci cure vas gledaju s pendjera, i ako joj nisi zgodan ili bar iole zgodan, boli ju kurac, to vam se zove odjeb. Znaci iako je kurva, ipak moze birat i nece se karat sa svakimZnaci zenska te izigrala
A kad se kara, ne odradi kak trebaVec sam napiso pred mj dva, momci cure vas gledaju s pendjera, i ako joj nisi zgodan ili bar iole zgodan, boli ju kurac, to vam se zove odjeb. Znaci iako je kurva, ipak moze birat i nece se karat sa svakim
Citiras Dadu koji je odgovorio na pitanje za neki oglas i ispod stavljas neki drugi oglas. U sljedecem postu citiras sam sebe gdje si stavio taj drugi oglas i onda pitas jel bio tko?!Cura zanosnih oblina !
Djevojka 28 god pruža relax masaže u svom čistom i ugodnom ambijentu. Nazovite za više info! Ako se ne javljam znači da…www.oglasnik.hr
Simpaticna curka,pristojna uredna profesionalna, uz dogovor…na licu mjesta…
Iskustva?Bojana
Pozdrav ja sam upravo stigla u vaš grad. ZELIS DA SI SAMNOMM? Zabavna sam, slatka, seksi i avanturistička u isto…www.oglasnik.hr
Stari,postaviš link,postaviš pitanje i kliknes na “objavite odgovor”Jel netko
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/nesto-mi-je-vlazno-oglas-5094180 Jel ovo nesto novo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|