Kad si zadnji put bio kod nje? Nema uopce oglasa njenog!Pa to ti Marina,Zaprudje....crnka,malo jaca,silikoni....meni je dobra,bio par puta...napisi u trazilicu Marina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si zadnji put bio kod nje? Nema uopce oglasa njenog!Pa to ti Marina,Zaprudje....crnka,malo jaca,silikoni....meni je dobra,bio par puta...napisi u trazilicu Marina
Zakljucak price je da te pogledala kroz prozor i odjebalaFriski update, dogovorili sada u 13h, sve super, dosao pred zgradu, 2 min prije 13h, veli moze sam 3 min da se sredim, reko np, zovem za 5 min, ne javlja se i stize poruka sorry moram otkazati najavila se najmodavka...i tako pusiona
Stari nisam bio, tek bi iso!Kad si zadnji put bio kod nje? Nema uopce oglasa njenog!
U 8.mjesecuKad si zadnji put bio kod nje? Nema uopce oglasa njenog!
Aha vidim da vidim nema vise oglasaU 8.mjesecu
Jel ste ružni ili koji je vrag?Žalosno
I ja sam imao takva iskustva
AmaterkeA kad se kara, ne odradi kak treba
Ima seksi glas.Jel bio tko kod one plave iz nove galerije u plavom oglasniku je oglas
I ja joj poslao poruku prije nekih tjedan dva isto nije nis odgovorila....valjda je uzela malo pauzuAha vidim da vidim nema vise oglasa
Ako mislis na onu milficu ja sam bioJel bio tko kod one plave iz nove galerije u plavom oglasniku je oglas
Moze malo info i mene zanima ta planiram kod nje iduci tjedanAko mislis na onu milficu ja sam bio
Lako kaj ide vec ju se zestoko lize a neki debili jos se hvale da bez gumeIstina
To je sigurno.
Kad je malo bolje pogledaas najbolje se vidi u očima
Ja sam bio kod Panterice više puta i svaki put je bilo super. Oral bez seks sa. Nisam ništa pokupio. Nažalost ona je i dalje jedna od najboljih s PO. Super izgleda za svoje godine a usluga je vrhunska.Kiki777sigurno je kara bez gume![]()
Dečko,ides na block…Kiki777sigurno je kara bez gume![]()
Ja pokusao na lokaciji se zgasila i aj bok..Ja bio sad bomba sve radi sa zastitom
Di ima prostor i cijena?Ja bio sad bomba sve radi sa zastitom
Upravo je iskočio zadnji put .Dečko,ides na block…
Počeo si iskakat ko iz paštete…![]()
Pa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?Meni nemoze isto do jaja. Nisam jos bio kod marice. Svi vele da ga proguta do jaja i da joj svrsis u grlo nakon cega guta spermu. Ak je to istina idem.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|