https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/temperamentna-zgodna-crnka-oglas-4814291
Jel bio neko kod nje?
Jel bio neko kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja,nije nešt,dalmatinka neka,nije baš zainteresirana.Jel bio tko?
Slazem se,oral je bio s kondomom rekla je zbog korone,s kod odnosa namjerno ne rasiri jako noge da ne ude cijeli,moze se svrsiti po guzi i sisama.Ana maksimir 700 komplet, meni nije bilo nesto ona zgodna.
Jel radi s njom još jedna zgodnija cura?Ana maksimir 700 komplet, meni nije bilo nesto ona zgodna.
Da,radi jos jedna u tom stanu.A koja je zgodnija ovisi kako kome.Jel radi s njom još jedna zgodnija cura?
Oral s kodomom zbog korone??? Kaj su sada potpuno poludile???Slazem se,oral je bio s kondomom rekla je zbog korone,s kod odnosa namjerno ne rasiri jako noge da ne ude cijeli,moze se svrsiti po guzi i sisama.
Laže ona, nije nikad davala oral bez kondomaOral s kodomom zbog korone??? Kaj su sada potpuno poludile???
Da kaže da se ne ljubi zbog korone okej. Ali oral...
Bili su skoro sviBok svima! Jel bio tko kod nje?
Opuštajuća i sportska masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Prvo poruku pošalji Ak ne odgovorim onda zovi. Budi uporan jer uz…www.oglasnik.hr
Sorry ako je već spominjano
Bio neko uživo?
Pa ne vodiš ju na večeru..Samo što nije lijepa !
Bio ja. Potraži post preko mog profila. Neda mi se tražiti direktan link.Bio neko uživo?
Bio sam ja prije jedno god danaa.. Slike su njezine sto posto!! Tražila je za pola sata 400 ja sam uspio spustiti na 300.. zato jer me zajebavala jedno pola sata oko toga di joj je adresa pa se javi pa se ne javi itd.. uglavnom nalazi se blizu Branimirove tržnice sad na znam dali je još uvijek tamo.. Sex ko sex nije bio loš oral također ali ništa spektakularno ali opet kako ja volim rec koliko para toliko muzike moja preporuka je vidi proba javi.. A oral je bez a sex sa gumicom.. Pozdrav!
Što se sve ovdje nudi ona je ok i korektno sve odradi
Nju jebo nebuš, barem ne na prvim posjetimaOpuštajuća erotična masaža
Atraktivna brineta izrazenih oblina, 23 godine. Radim body to body potpuno gola! Slike moje! Tusiranje prije masaze je…www.oglasnik.hr
čitao sam dobre recenzije o njoj , ali nikako ju dobiti na kontakt? netko ima drugi broj možda?
ma znam ,ali nikak krenutiNju jebo nebuš, barem ne na prvim posjetima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|