Teško uopćeNju jebo nebuš, barem ne na prvim posjetima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško uopćeNju jebo nebuš, barem ne na prvim posjetima
Ha čuj.. teško je, ali...Teško uopće
Ok, ok ak si pravi baja e i to je opcijaHa čuj.. teško je, ali...
A nije dal si baja kad si čest gost drugačije jeOk, ok ak si pravi baja e i to je opcija
Ako nije problem, što je često? 1xtjedno ili?A nije dal si baja kad si čest gost drugačije je
A ne baš tako često, ali bio sam sveukupno cca 10ak puta kod njeAko nije problem, što je često? 1xtjedno ili?
Otprilike 4000 kn za malo drkice, pljugice,.... I masaža koja to i nijeA ne baš tako često, ali bio sam sveukupno cca 10ak puta kod nje
WatOtprilike 4000 kn za malo drkice, pljugice,.... I masaža koja to i nije
Daj malo opisa,jesi bio,dvije su? Kako rade?
Nista se ne dogovori.Ljudi jedno pitanje, ovi oglasi sto pise da ke slatki raj d.o.o. gdje se naplacuju minute ili sms-ovi i gdje se javljaju navodno te zene iz oglasa. Jel to fake ili se na kraju stvarno dogovori
Jesu slike njene ili bar izgled približan.C/p od Mange
Stela 27
Opis: Super cura, radi u stanu ali radi i outcall. Meni je izgled i usluga odlična.
Cijena: 1/2h 600
Mob: 097/6466387
Probaj pa javi. Da to nije mala crna milfica koja zivi u JazbiniSex Zagreb Istok u vasem autu, . WhatsApp poruke bez puno tipkanja 0955410881 28g. Ženstvena i jebozovna.
Nije tražila bon a traži 600/1000. Previše za sex u autu
Meni ta crna nije dobra, ne znam kakva je mlađa nisam ju vidioProbaj pa javi. Da to nije mala crna milfica koja zivi u Jazbini
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|