Mlada Matea, željna i mlada!
Nudim erotske masaže u svome stanu u Karlovcu! Javljanje isključivo na whatsapp!
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brineta 37 ti ordinira u jutarnjim smjenama, samo cekaj da stavi oglas i zovi i budi uporanPozdrav ljudi , sjecam se da je prije bila tema Jutarnja smjena , ne mogu ju vise naci. Jel ima zena koje rado prije podne ? Ili mi nema druge nego cekat da objave oglas pa onda zvat ?
Znaš možda u kojem je kvartu?Brineta 37 ti ordinira u jutarnjim smjenama, samo cekaj da stavi oglas i zovi i budi uporan
I mene zanima?Sexy crnka
Dodji da se opustimo i zabavimo. Na slici sve vidis 😉 176/65/4 Kratko u Zg.www.oglasnik.hr
Ne mogu po broju oglasa naći ni jednu recenziju, pa ako je neko bio cijenio bih input
Imaš na Po 4-5h 200 knMožda nije usko vezano za temu ali zna li netko za povoljnu sobu za dnevni odmor?
Pratim i ja…Sexy crnka
Dodji da se opustimo i zabavimo. Na slici sve vidis 😉 176/65/4 Kratko u Zg.www.oglasnik.hr
Ne mogu po broju oglasa naći ni jednu recenziju, pa ako je neko bio cijenio bih input
Ja zvao nije se javila.Pratim i ja…
Ja zvao taj dan isti ishod, pa reko pitat ću ovdje...Ja zvao nije se javila.
Gdje ima moze kontakt nekiImaš na Po 4-5h 200 kn
Javio se na wapp, kaže ista lokacija kao na oglasu, 750kn masaza sex anal oral, sex sa kabanicom, e al nakon svega kaže da je plaćanje 250kn skenerom za masaže (?) Na ini i ostatak na ruke, tu me izgubila jer možda sam nov u ovome ali skenerom ne plaćam ništa, a kaže da doma blagajnu još nema....pozz ekipa dali je netko bioMlada Matea, željna i mlada!
Nudim erotske masaže u svome stanu u Karlovcu! Javljanje isključivo na whatsapp!www.oglasnik.hr
Muljaza, nikakvo plaćanje unaprijed....Javio se na wapp, kaže ista lokacija kao na oglasu, 750kn masaza sex anal oral, sex sa kabanicom, e al nakon svega kaže da je plaćanje 250kn skenerom za masaže (?) Na ini i ostatak na ruke, tu me izgubila jer možda sam nov u ovome ali skenerom ne plaćam ništa, a kaže da doma blagajnu još nema....
Slažem se zato sam i odbioMuljaza, nikakvo plaćanje unaprijed....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|