Jel valja kaj ili je bezvezna debela baba ?Babac,6 banki,300 kn komplet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel valja kaj ili je bezvezna debela baba ?Babac,6 banki,300 kn komplet.
bolje da se u startu okane ovogahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/visoka-i-vitka-40g-oglas-4819677 pa evo ti link jebote pas kaj si nesposoban
A kakva ti baba može biti od 6 bankiJel valja kaj ili je bezvezna debela baba ?
Ovaj Ivanzg40 očito zajebavaDaj pošalji link
Gdje su oni dani kad smo se uredno svađali i dijeli korisne informacijeKad vidim kakvi likovi pokusavaju komunicirati na ovom forumu prisjedne mi kurvanje.
Marttina PeretiKako joj je na fejsu ime?
Isto ko i na instagramu. Malo je jača. Ali ne izgleda loše.Kako joj je na fejsu ime?
Jesi sjeban https://facebook.com/profile.php?id=100047492028320Pod ovim imenom je nema?
Kakvu sliku ima na fejsu? Meni ju ne otvaraMarttina Pereti
Sjeban siKakvu sliku ima na fejsu? Meni ju ne otvara
Ne koristim fbKakvu sliku ima na fejsu? Meni ju ne otvara
Aha sorry. Ima veoma gracioznu sliku na fb. Oš sad svršit na to ili ćeš počet koristit fb? On bi jebo curu s fb bez da koristi fb. Jel tak i jebeš al bez kurca? Ne spominji mi mamu konjinoNe koristim fb
Kuzis
Mama ti sjebana
Na slici ima lavabo i 2 garniture plocica u pozadini i ona s naprcenim usnamaAha sorry. Ima veoma gracioznu sliku na fb. Oš sad svršit na to ili ćeš počet koristit fb? On bi jebo curu s fb bez da koristi fb. Jel tak i jebeš al bez kurca? Ne spominji mi mamu konjino
A imala je slabo bodova za srednjuJa sam joj bez muke preko google pronašao gdje je išla poslije srednje i da ima nekakav profil kao na linkedin.
Ljudi, makar cura u škripcu, ali zašto morate davati takve podatke, pa da se može sve o njoj naći? Kko se ta rijeć zove? Nemogu se sjetiti... Ah, da! Diskrecija!
Pa covjek je doslovno dao sve na pladnju, samo fali oib i broj stambene jediniceOvakve stvari se ne bi trebale raditi. Sigurno cura nema pojma o ovome...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|