Premlada i preslatka je za ovaj posao.I sam je netko reka za onu Viki da je skroz spaljena od ovog posla.Ma on nju planira očuvat u čistoći pa je ženit haha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Premlada i preslatka je za ovaj posao.I sam je netko reka za onu Viki da je skroz spaljena od ovog posla.Ma on nju planira očuvat u čistoći pa je ženit haha.
Mozda joj budem prvi koji cu puniti u pakšuČuva predbračnu čistoću pa ju puni samo u pakšu
I mali moze odraditi posao ako se dobro iskoristiMa on nju planira očuvat u čistoći pa je ženit haha.
I mali moze odraditi posao ako se dobro iskoristiOzlijedit? Mali mi je, jedva će osjetit.
Hvala ti...znaci ok za ici probat,po slikama je dobraMožda 3. i 4. su njezine.
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-129874
Evo ti moje recenzije za nju.
Ja sam bia kod nje i sto se tice izgleda izgleda amo rec dobro ali za 40-godisnjakinju tako da odma znas unaprijed.Ali ako nista drugo atmosfera je dosta opustajucaHvala ti...znaci ok za ici probat,po slikama je dobra
Sutra cu joj ja dat mikrofon pa nek samo pjeva,bolje da pjeva nego da se drzi ko kurac.....dobru guzu i sise ima na slikamaJa sam napisao da je 185 visoka, stvarno je visoka dosta. Znači ženska voli pjevati, trebao sam joj dat kurac pa neka joj bude mikrofon. Sad mi je sinula ta ideja, jaoooo, to bi bilo fora haha.
Daj fakat probaj haha, sigurno će ti pjevati. Probaj nekak doć do glazbe i pjevanja, a onda joj predloži to. Ma sto posto će napraviti. Ok je za otić jednom, a dalje buš vidio. I ostavi recenziju- na temi iskustva i recenzijeSutra cu joj ja dat mikrofon pa nek samo pjeva,bolje da pjeva nego da se drzi ko kurac.....dobru guzu i sise ima na slikama
Blesava je ženska, ali atmosfera je dobra. Ima dobro srce, ali je valjda pukla od posla.Ja sam bia kod nje i sto se tice izgleda izgleda amo rec dobro ali za 40-godisnjakinju tako da odma znas unaprijed.Ali ako nista drugo atmosfera je dosta opustajuca
Nije novo,to je ona s silikonima,zna imati naocale.Samo je stavila nove slike.Slike su njene.
Ana maksimir 700 komplet, meni nije bilo nesto ona zgodna.Nije novo,to je ona s silikonima,zna imati naocale.Samo je stavila nove slike.Slike su njene.
Jel bio tko?Vatrena crnka nudi ugodna druženja 27g😘😘😘
Crnka visoka i vitka nudi druženja Isklj. Kulturnoj gospodi uz obostrano zadovoljstvo. 177v 65kg 3 grudi CEKAM TE💋💋💋 NA…www.oglasnik.hr
Sve su ti po novom zg i laništeSv. Klara, blizina Remetinca ima li što god
Znas onda nesto za Lanište ?Sve su ti po novom zg i lanište
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|