Get Down 92
New member
Pozdrav ljudi, dali zna netko ima li sta u španskom/ malesnici kakva da je donekle okej?? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav ljudi, dali zna netko ima li sta u španskom/ malesnici kakva da je donekle okej?? Hvala
prejebeno izgleda da se bar smije staviti. ajd bas javi jel to ona na slikama ako odesBODY TO BODY i FETISH💋 - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Patricija, moje su slike. Nudim body to body masaže u ugodnom i diskretnom prostoru. Nazovi na broj 091/932-8277 💋ljubavni-oglasnik.net
nemogu nac recenziju od ove ako je neko bio neka napise opet molim
Nije, ovo ti je Marina...Atraktivna crnka !
Želiš se opustiti i prepustiti čarima masaže? Čeka te atraktivna crnka 30 g. Cijepljena sam protiv Covida. Stan je…www.oglasnik.hr
Pozdrav, jel ovo ona Andrea, što je radila u Zapruđu u apartmanu... jedna meni od naljepših što sam vidio, ufff al je nestala...
Andrea ne radi od prošle godine. Ima momka i misli ozbiljno, tako mi je rekla.Nije, ovo ti je Marina...
Andrea je bila top, nema je više.
Izgubio njen broj
hvala majstore na odgovoru, šteta, šteta... ali ako Marina ima barem priblizan izgled ko Andrea, trebalo bi to ići provjeriti...Nije, ovo ti je Marina...
Andrea je bila top, nema je više.
Izgubio njen broj
Ma nema,niti blizu...hvala majstore na odgovoru, šteta, šteta... ali ako Marina ima barem priblizan izgled ko Andrea, trebalo bi to ići provjeriti...
Ne bih se htio miješati u vasu raspravu , ali vidim niz meni malo neobičnih izjavaMa nema,niti blizu...
Vise od 40g Marina ima,vidi se na faci da je oronula,guzica mlohava.
Dok je Andrea imala top tijelo.
Jedino što s Marinom možes sve
Kod ove s linka sam bio, Marina se zove...Ne bih se htio miješati u vasu raspravu , ali vidim niz meni malo neobičnih izjava
Moram vam napomenuti da link koji komentirate se ne odnosi na Marinu DS .
Drugo sto bih komentirao , kad ste već spomenuli Marinu i Andreju , sto se to moglo ili moze dobiti kod Marine, a ne može kod Andreje ?
I jedna i druga su nudile komplet ( masaža , oral i sex) s tim da Marina puno bolje masira , a Andreja je 10 godina mladja i utrenirana tako da usporedba fizičkih komponenti nema smisla . Trebali ste vidjeti kako je Marina izgledala prije 10-15 godina.
Još jednom , ovaj link koji zdušno komentirate se ne odnosi ni na jednu od spominjanih maserki već o trećoj curi koju ne zelim komentirati .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|