ZAGREB - Jel bio tko?


Kolege mene ovo zanima. Bio tko? Ja sam zvao vec 5x danas i jucer stalno ili zauzeto ili zagasen mob.
Uspio sam je dobiti, prostor je blizu velesajma, 300 body, 400 sa završecima ma što joj to značilo, 500 ako želiš još masažu i s kolegicom. Isto ju je teško dobiti, ali i ja planiram posjet, javi ako odeš kako je.
 
Bio, ali zaboravio napisati. Ispričavan se duboko. Nije istina da nisu njene slike. To je ona na slikama samo ima malo duzu kosu sada.

Ugl dosao oko 11 ujutro. Bilo je prvi puta da se kurvam pa sam malo nervizan bio. Ok je zena opustena i njezna. Prvo mi ga je pusila 5 min bez kondoma i onda sam ju pendrecio malo i duze od pola sata za 300. Ako joj s esvidis da ti vise malo. Naredio sam da legne kao na slici na trbuh i mećanje od iza bombardiranje.

Nezz ako cu kod nje uvuduce. Nakon prvog puta sam shvatio da treba jebat ove koje ces tesko u zivotu inace. Iduci put idem kod ovih top picki(u rangu PO) ili ako uleti vise para napadam strankinje. Sve u svemu ako volis malo starije njezne dame onako tradicionalno zenstvene koje možeš žestoko izmakljat preporucam sarmantnu. Lokacija ti je tresnjevka, kuca.
Kakva joj je frizura dolje, jel obrijana ili ?
 
Jeli tko bio na ovoj:
Hana69
 
Pokušavam dobiti, zvoni u prazno ili isključen.
Da li je netko uspio??
 
Bio neki dan kod crne pantere, masaža i oral, dala mi je za 250, svršetak u usta, ženska je vrh, ponajbolji oral dosad.

Ova s linka mi se čini nova, jel netko imao iskustvo s njom? Ni u tražilici ništa ne izbaci
 
Jel netko bio kod ove? Ne mogu naci nista preko trazilice?

 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh