Hahahah ti si bas slijep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah ti si bas slijep
Narkomanka izbjegavatiProbao tko ovu? Na fotkama se čini jako mršava, ali vrlo ugodna preko telefona, 500/800 traži..
Mlada slatka sexy brineta 24 god
Nova sexy brineta se zeli družiti sa situiranom gospodom. Grudi 3 manekenske grade. Prostor je čist i uredan. Parking…www.oglasnik.hr
Nije ona na slici ni blizu haha
malo je starije nego na slikama ali nije tak losa kak se pisalo. Ali fkt nije nes posebno 300 kn je 300 kn i guessHahahah ti si bas slijep
Frende malo koja radi vikendeMaserka lijepog lica i tijela crnka, lijepa ( 23 ) - moje slike !
HEJ :), body2body masaža i relax od stresa - čekam te! ( Što se tiče covida, cjepljena sam) . MOJ PROSTOR / Novi…www.oglasnik.hr
Kolege mene ovo zanima. Bio tko? Ja sam zvao vec 5x danas i jucer stalno ili zauzeto ili zagasen mob.
Uspio sam je dobiti, prostor je blizu velesajma, 300 body, 400 sa završecima ma što joj to značilo, 500 ako želiš još masažu i s kolegicom. Isto ju je teško dobiti, ali i ja planiram posjet, javi ako odeš kako je.Maserka lijepog lica i tijela crnka, lijepa ( 23 ) - moje slike !
HEJ :), body2body masaža i relax od stresa - čekam te! ( Što se tiče covida, cjepljena sam) . MOJ PROSTOR / Novi…www.oglasnik.hr
Kolege mene ovo zanima. Bio tko? Ja sam zvao vec 5x danas i jucer stalno ili zauzeto ili zagasen mob.
Kakva joj je frizura dolje, jel obrijana ili ?Bio, ali zaboravio napisati. Ispričavan se duboko. Nije istina da nisu njene slike. To je ona na slikama samo ima malo duzu kosu sada.
Ugl dosao oko 11 ujutro. Bilo je prvi puta da se kurvam pa sam malo nervizan bio. Ok je zena opustena i njezna. Prvo mi ga je pusila 5 min bez kondoma i onda sam ju pendrecio malo i duze od pola sata za 300. Ako joj s esvidis da ti vise malo. Naredio sam da legne kao na slici na trbuh i mećanje od iza bombardiranje.
Nezz ako cu kod nje uvuduce. Nakon prvog puta sam shvatio da treba jebat ove koje ces tesko u zivotu inace. Iduci put idem kod ovih top picki(u rangu PO) ili ako uleti vise para napadam strankinje. Sve u svemu ako volis malo starije njezne dame onako tradicionalno zenstvene koje možeš žestoko izmakljat preporucam sarmantnu. Lokacija ti je tresnjevka, kuca.
Prostor ZapruđePokušavam dobiti, zvoni u prazno ili isključen.Top cura! 30 godina!
Nudim ti opuštajuću i b2b masažu u mom luksuznom prostoru, higijena i diskrecija zajamčene. Klimatizirano! Slike su…www.oglasnik.hr
Da li je netko uspio??
Da, jako ugodna preko telefona, ali to je bacena lova. Imas moju recenziju.Probao tko ovu? Na fotkama se čini jako mršava, ali vrlo ugodna preko telefona, 500/800 traži..
Mlada slatka sexy brineta 24 god
Nova sexy brineta se zeli družiti sa situiranom gospodom. Grudi 3 manekenske grade. Prostor je čist i uredan. Parking…www.oglasnik.hr
Je li zgodna? Da li se da dirati i prstenjačiti?Prostor Zapruđe
Masaža i oral 400 krznenih
Ima kakvih novosti o Patriciji?
Jel to ona na slikama zna tko ?Ima kakvih novosti o Patriciji?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|