Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narkomanka koja se jebe bez kondoma. Bio tamo i to mi ponudila prvo.okrenuo se i otisaoJoker dama
JOKER DAMA, bez obzira I blama Budite moji kraljevi, srca I kombinacije gde vam treba JOKER DAMA. Bez mene ne postoji…www.oglasnik.hr
Ima netko informacije neke?
Ako mislis na Tamaru,barem se meni tako predstavila,onda jos uvijek aktivna.Bio oglas ovdje nedavno,ali mislim da ga brise.Da li se sjeća netko male plave (zaboravio sam ime) bila je u Vida Došena u španskom. Zanima me jel radi jos ili se povukla
Ako je ta na koju ja mislim meni je predobraAko mislis na Tamaru,barem se meni tako predstavila,onda jos uvijek aktivna.Bio oglas ovdje nedavno,ali mislim da ga brise.
Piše da je iz Istre / Rovinj.....jel barem izgleda kao žena ...visina sice vitka ?Narkomanka koja se jebe bez kondoma. Bio tamo i to mi ponudila prvo.okrenuo se i otisao
Meni poznata Emica još iz davnih dana kad je imala 18....sa Horvaćanske.... kad je bila utegnuta i zbilja teen za poželjeti.. danas, malo strija, malo sve opušteno, a i zubi nastradali, od posla...za cijenu od 400 ok, ali sve više iznad toga previše...Jel bio tko kod ove?
Djeluje mi poznato al po broju oglasa i telefona ne nalazim ništa.Najljepša u gradu ! ! !
Mlada, atraktivna djevojka 24 god., 170/50/3, duge plave kose, vitkog tijela, preplanulog tijela, prelijepog lica,…www.oglasnik.hr
Kako zubi mogu nastradat?Meni poznata Emica još iz davnih dana kad je imala 18....sa Horvaćanske.... kad je bila utegnuta i zbilja teen za poželjeti.. danas, malo strija, malo sve opušteno, a i zubi nastradali, od posla...za cijenu od 400 ok, ali sve više iznad toga previše...
supa je bila vrela?Kako zubi mogu nastradat?
Mudima po zubimasupa je bila vrela?
Mudima po zubimaKako zubi mogu nastradat?
Ej pozz ja dok sam bio u ZG bio sam sa obadvije skupa ,vesele pristupačne ne gledaju na sat ok su pa ko voli nek izvoliVidim da su obje opet u ZG pa koju bolje isprobati - Nježnu i maznu ili Putenu?
Koje to imaju oglas?Ej pozz ja dok sam bio u ZG bio sam sa obadvije skupa ,vesele pristupačne ne gledaju na sat ok su pa ko voli nek izvoli
Ej pozz ja dok sam bio u ZG bio sam sa obadvije skupa ,vesele pristupačne ne gledaju na sat ok su pa ko voli nek izvoli
Nježna i mazna i putena djevojka oglas jedan do drugog u plavom. Navodno rade u istom prostoru.Koje to imaju oglas?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|