Moze link buraz, na koju viki mislis?Jucer bio kod provjerene Viki na folnegovicevoj....sve pohvale i preporuke ....prelijepa u licu,vitka,manjih sisa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze link buraz, na koju viki mislis?Jucer bio kod provjerene Viki na folnegovicevoj....sve pohvale i preporuke ....prelijepa u licu,vitka,manjih sisa...
Ulica folnegoviceva...plavusaMoze link buraz, na koju viki mislis?
Moze neki kontakt nesto? Jel ima oglas na PO?Ulica folnegoviceva...plavusa
Nema oglas, samo po preporuciMoze neki kontakt nesto? Jel ima oglas na PO?
A kaj mos dat kontakt ili ne?Nema oglas, samo po preporuci
Znas koju da probam opet malo kasnije?Ima, ali rade
Ova ima lošiju guzicu od meneAtraktivna crnka
Atraktivna crnka pruža opuštajuće masaže u svom diskretnom i ugodnom ambijentu.www.oglasnik.hr
Jel bio neko ovdje? Mislim da je Zapruđe, Atraktivna-crnka
super je djevojka,ima nešto preko trideset ali je jako mladolika,visoka,lijepo građena,prelijepe grudi,bila je kod mene prošli tjedan,nije dugo u ovome,nježna ali vatrena,svakako se isplati ali moraš imati prostorZna li itko išta?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Evo onda ove dvije o kojima bas nema nestoOva ima lošiju guzicu od mene
Jel to ona viki, umjetna plavuša sa smeđim očima, sitna, ima neke madeže i radi u onom kvazi salonu za masažu, sa platoa zgrade se spušta stepenicama u taj tkz. salon?Jucer bio kod provjerene Viki na folnegovicevoj....sve pohvale i preporuke ....prelijepa u licu,vitka,manjih sisa...
Jel joj broj završava sa 488?Nema oglas, samo po preporuci
Da to nisu one dvije maserke na losem glasu(zbog načina i brzine kojom se te zele riješiti) ,pa zbog toga stalno menjaju oglase?Evo onda ove dvije o kojima bas nema nesto
Egzotična maserka ( 23)
Mlada sexy maserka - crna kosa, top guza ( 23 )
Hej! Čekam te u svom modernom i čistom prostoru u Novom Zagrebu Stvarne godine, higijena max, cijepljena, klimatizirano…www.oglasnik.hr
Ljetna Lily (23)
Anja (23) - Jako kratko ovdije! Iskoristi priliku
Ugodno se opustite sa mojom relax i body to body masažom cijelog tijela kraljica zadovoljstva 😘 Samo kratko sam tu!…www.oglasnik.hr
Nije to ta...ova radi doma kod sebe a be u salonuJel joj broj završava sa 488?
kakva je sta sve radi kako izgleda koliko naplaćujesuper je djevojka,ima nešto preko trideset ali je jako mladolika,visoka,lijepo građena,prelijepe grudi,bila je kod mene prošli tjedan,nije dugo u ovome,nježna ali vatrena,svakako se isplati ali moraš imati prostor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|