Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaš beda, razumijem i ja tebe i razumijem da si ovdje već dugo i da si svašta vidjela i doživjela. ispričavam se i ja tebi na nekim stvarima al ono,nisam tip koji nešto skriva pa sam planula. bila mi je greška ic nešto komentirat i zao mi je da misliš da sam tu s nekim razlogom no nisam ne, iskreno neda mi se to, sve manje će me i bitiEto moja greska zensko si i za to ti se ispricavam, ali i dalje mislim da si tu sa razlogom koji sam vec navela
Pozdrav i tebia ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemam
Jeste vidjeli ekipa kako se to radi? Hvala i drugi put.a ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemam
A što ti hoćeš. Ništa pametno dosad nisi napisao na forumu.Decko sorry,ali ti si poremecen
Odlicno si se sjetioJeste vidjeli ekipa kako se to radi? Hvala i drugi put.
Nisam priznam al to sto ti radis to je za psihijatrijuA što ti hoćeš. Ništa pametno dosad nisi napisao na forumu.
Ako ti je bed poslat slike, onda se mozemo nac na kavi da se osobno uvjerim u tvoj spol pa javim ekipi da si verificirana.Odlicno si se sjetio
Eto oprosti jos jednom. Kako god i s kojim god razlogom podizat ces teme kad me konacno izbrisu.nemaš beda, razumijem i ja tebe i razumijem da si ovdje već dugo i da si svašta vidjela i doživjela. ispričavam se i ja tebi na nekim stvarima al ono,nisam tip koji nešto skriva pa sam planula. bila mi je greška ic nešto komentirat i zao mi je da misliš da sam tu s nekim razlogom no nisam ne, iskreno neda mi se to, sve manje će me i biti
Haha rado ali mislim da se mozda i znamo tak da zapravo bolje da me ne povezujes forum i stvarnu osobu, nije bas povezivoAko ti je bed poslat slike, onda se mozemo nac na kavi da se osobno uvjerim u tvoj spol pa javim ekipi da si verificirana.
Ok sad si me scimala, ovo si mogla presutit. Jesam ti bio musterija ili?Haha rado ali mislim da se mozda i znamo tak da zapravo bolje da me ne povezujes forum i stvarnu osobu, nije bas povezivo
Nemam pojma, o meni nikad nisi pisao ako i jesi, jedino me dosta ljudi zna od prije... ali poanta price je da sam ja obecala da se necu prijavljivat tu i ipak sam se prijavila i to me jebe trenutnoa jbg...Ok sad si me scimala, ovo si mogla presutit. Jesam ti bio musterija ili?
A daj nemres mi to radit, sad cu mislit da svaka zena u mojem zivotu mozda zna moju prljavu tajnu. Hvala ti. Da bog da ti izbrisali profil hah. Odoh popit nekaj za smirenje.Nemam pojma, o meni nikad nisi pisao ako i jesi, jedino me dosta ljudi zna od prije... ali poanta price je da sam ja obecala da se necu prijavljivat tu i ipak sam se prijavila i to me jebe trenutnoa jbg...
Pa cekam tone mislim privatno da se znamo naravno, moguce mozda od prijeA daj nemres mi to radit, sad cu mislit da svaka zena u mojem zivotu mozda zna moju prljavu tajnu. Hvala ti. Da bog da ti izbrisali profil hah. Odoh popit nekaj za smirenje.
Jel netko bio kod tebe? Ili zelis ici kod nekoga pa zelis cuti iskustva? Pitam jer me iskreno zanima sto radis na ovoj temi, kako ti mozemo pomoci?Nemam pojma, o meni nikad nisi pisao ako i jesi, jedino me dosta ljudi zna od prije... ali poanta price je da sam ja obecala da se necu prijavljivat tu i ipak sam se prijavila i to me jebe trenutnoa jbg...
Kod mene.... Pa vecina iskrenoJel netko bio kod tebe? Ili zelis ici kod nekoga pa zelis cuti iskustva? Pitam jer me iskreno zanima sto radis na ovoj temi, kako ti mozemo pomoci?
Alelujai zao mi je da misliš da sam tu s nekim razlogom no nisam ne, iskreno neda mi se to, sve manje će me i biti
aj ti šuti molim te, idi lovi one portabl patuljke po egeAleluja
Narkomanka i odron. Zao mi je sto sam otvorio vrataUnaprijed isprika sto spamam odlicnu diskusiju ali jel netko bio sa Nelom, trazilica ne daje nista korisno.
Atraktivna Nela
Atraktivna Nela dolazi iskjljucivo u vas prostor.Manekenski tip i slike su moje. Molim bez sms.www.oglasnik.hr
Koliko vidim daje oglas u kasne sate sto mi odgovara. Ili ako netko ima preporuku, moze i na pp.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|