Sisata i guzata
Well-known member
To on i hoceI drama pocinje. Idem po kokice, brb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To on i hoceI drama pocinje. Idem po kokice, brb.
Pa koliko znam ni ti nisi imala oglas, mislim ne sumnjam da si zena, ali to nije potvrda da nisi fejk.I nabrojane su znaci zene koje su imale oglas i za koje znate koje su. Buduci da vise nema nijedne skoro, admin odnosno carlo napaljeni slatkica je odlucio zacinit forum...
hajd ti kokice ja ću ovoAha a nisi napisala pametnija popusta, ovo je sumnjivo hah.
Ma vecina zna tko sam ja, nije tajna, imala sam ga u svoje vrijemePa koliko znam ni ti nisi imala oglas, mislim ne sumnjam da si zena, ali to nije potvrda da nisi fejk.
I da hahhh imala sam prave fotke cak i tu na forumu, ne nadene na netu i izrezane da ih ne moze nac google pretrazivacali moze ventura zatoMa vecina zna tko sam ja, nije tajna, imala sam ga u svoje vrijeme
Ne objavljujem vise fotke iz prostog razloga jer se vise ne sastajem sa nikim...Onda carla95 i sig, mob u ruke, napisat na papiric nadimak na forumu, ime foruma i datum, neki dekolteic napravit i uslikat se. I mirna bosna. Odoh ja, poceo sam spamat, ispricavam se.
Ali mi ne vjerujemo tebi da si ženskoNe objavljujem vise fotke iz prostog razloga jer se vise ne sastajem sa nikim...
Dobra fora, evo ako to napravi, povjerovat cu mu i ja
Neke sam sejvaoI da hahhh imala sam prave fotke cak i tu na forumu, ne nadene na netu i izrezane da ih ne moze nac google pretrazivacali moze ventura zato
Divno. Pomalo zastrasujuce.Neke sam sejvao
Sisata okreni se oko sebe da ti nije Ventura blize neg sto mislisDivno. Pomalo zastrasujuce.
Nemaš brigeDivno. Pomalo zastrasujuce.
Decko sorry,ali ti si poremecenNeke sam sejvao
a ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemamOnda carla95 i sig, mob u ruke, napisat na papiric nadimak na forumu, ime foruma i datum, neki dekolteic napravit i uslikat se. I mirna bosna. Odoh ja, poceo sam spamat, ispricavam se.
Da imala si i to dobre fotke baš sexy si bilaI da hahhh imala sam prave fotke cak i tu na forumu, ne nadene na netu i izrezane da ih ne moze nac google pretrazivacali moze ventura zato
Da nisi transić?a ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemam
Eto moja greska zensko si i za to ti se ispricavam, ali i dalje mislim da si tu sa razlogom koji sam vec navelaa ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemam
Evo Carla je dokazala da je žensko svaka čast još slatkica mora dokazata ne možeš vise ni tamo u miru pricat, dođe netko pa počne stripat na tebe bzvz. sorry iskreno, dekolte neki nemam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|