Netko bio kod nje?Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 49 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu. Nazvati:www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko bio kod nje?Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 49 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu. Nazvati:www.oglasnik.hr
Bjezi od toga. Slika nije njena nego od Maje kranjčevićeva. To je babetina 6 banki i vise mozda...Netko bio kod nje?
Imas br od te maje ?Bjezi od toga. Slika nije njena nego od Maje kranjčevićeva. To je babetina 6 banki i vise mozda...
Te maje vise nemaImas br od te maje ?
Bio sam, reklamira masažu, prvi put možeš dobiti pušenje, drugi put i seks, sve po dogovoruhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-crnka-oglas-3773197 Ima neko iskustva? Jel bio neko?
Cijene? Izgled?Bio sam, reklamira masažu, prvi put možeš dobiti pušenje, drugi put i seks, sve po dogovoru
Cijene? Izgled?
Mislim da u tom salonu rade 4 cure.
Plavuša mi prek slika izgleda super.
Kad sam pitao za sex rekla da to ne rade i prekinula poziv
300kn polu sata masaze...savska vukovarska krizanje...nista dodatno .bio i pitao..3 curke sasvim okPa normalno da je prekinula.
Ja nisam nikad u zivotu kurvi na telefon spomenuo rijeci drkanje, pusenje, seks.
Ja bi ovako postavio pitanje "Dali se osim rucnog zavrsetka moze jos nesto dodatno dogovorit?"
U vecini tih salona za masazu nema karanja. Boje se pandura.
Sexy studentice ;-)
Tamnoputa crnka naglašene guze, 22 i vitka plavuša, 23, te čekaju u svom moderno uređenom prostoru u Novom Zagrebu na…www.oglasnik.hr
Ako su to njihove slike ja imam kurac 20cm,a nemam.Sexy studentice ;-)
Tamnoputa crnka naglašene guze, 22 i vitka plavuša, 23, te čekaju u svom moderno uređenom prostoru u Novom Zagrebu na…www.oglasnik.hr
jesu barem zgodne i koliko godina imaju?Bio sam ja, daleko su od slika.
Sexa nema.
Ne daju se nikako nagovorit.
300kn masaza sa sretnim završetkom
jesu barem zgodne i koliko godina imaju?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|