Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se jednom dogovorio i dodem ispred zgrade i zovem ju ko budala a ona se ne javlja. Da 300 kn je biloProbao ko ovu kurvu?
To je ona iz Sopota. Mislim da traži 300 kn
Koja je ta na oglasu?Ja se jednom dogovorio i dodem ispred zgrade i zovem ju ko budala a ona se ne javlja. Da 300 kn je bilo
Koliko traži ova?Evo njenih slika jos koga zanima
Cheating Wives
Watch Cheating Wives - 18 Pics at xHamster.com! Random wives taking black cock.xhamster.com
A diranje guzice, cica jel to da?400kn pol sata 600 sat. Sa analom 500kn pol sata. Jos ti malo i uvali jezik. Sve sa kondomom. Neda dirat po picki, kaze da ju to skaklja, neobrijana dolje. Al ga dobro pusi bez kondoma i ima dobre cice.
Bio kod nje danas . Normalno starija malo . Dao bi joj 45+ iako msm da piše u oglasu 39 Jedino me zasmetalo sto nije majici skinula. Bila je obrijana, pusi bez onda stavi kondom i ode u doggy i poslje ak vidi da neide ides na nju i poslje svrsavanje u usta i tjt. 400 kn pol h 600 h . Strpljiva je mene nije požurivila. Nije ko neke ajde brže jos nisi gotov . Jedna od normalnijih . Jedino et to sto nije majicu skinula me malo zasmetalo mozda i bi da sam pito. Nije ko neke kod kojih sam znao bit pa nisam ni ušao kako spadaKako izgleda?
Ako mislis na neki salon koji je kao u stanu di su 4 cure i neka baba ga vodi tamo bio prošle godine al nije nes samo masaza s ručnim i za sve dižu cijenu i jos ženska požuruje , a pito jel nudi šta vise kaže nist osim masaže. A kakva je ta druga kurva jel ima negdje oglas njenMeni nije bilo nešto, ali bio sam prije 4 godine
Imaš u toj ulici, iako je kratka, još jednu kurvu i još jedan salon.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|