E jbg, nepase kad je malo; nepase kad je punoTo je nekako malo u odnosu na druge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg, nepase kad je malo; nepase kad je punoTo je nekako malo u odnosu na druge.
Prostitucija treba biti legalna u cijelom svijetu i točka. Glupo je uopće o tome raspravljati jer se ona nikada neće iskorijeniti, nije uopće moralno loša kako neki to smatraju, a također legalizacijom prostitucije bi svi bili na dobitku, od njenih sudionika pa sve do same države.Nema to veze sa popovima. Njemačka će zabranit prostituciju a ne slušaju popove
Dobra tetaBilo kakav info za Laru? Sexy teta, Lara
Malo vise info?Dobra teta
50 30minNjene slike? Kakva je akcija? Koliko trazi
Točno to. Koji se kurac uopce zakon ima uplitati u to kome ce i pod kojim uvjetima zenske davat pičke? Nikad mi nece bit jasno zasto je uopce ikad odluceno da prostitucija treba biti ilegalnaProstitucija treba biti legalna u cijelom svijetu i točka. Glupo je uopće o tome raspravljati jer se ona nikada neće iskorijeniti, nije uopće moralno loša kako neki to smatraju, a također legalizacijom prostitucije bi svi bili na dobitku, od njenih sudionika pa sve do same države.
poznata mi je. Da li je opet aktivna?Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.io
Zna netko ovu curu,Zg?
Dobra za skuhati ručak, s obzirom na stvarne godine može proći kao umirovljena baka sa bogatim kulinarskim repertoaromBilo kakav info za Laru? Sexy teta, Lara
daGofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.io
Zna netko ovu curu,Zg?
Koja je to? Izgleda dobro
Nije nova, to je žena sa Utrina, ima dva oglasa i stalno stavlja nove slike i mijenja opis oglasa da Ce cini kao nov, bio jednom, okrenuo se. Izgleda u facu kao šiptarka i to je više salo nego obline, i sigurno nema 26, bliža je 36Masaže i opuštanja
Atraktivna maserka velikih grudi (5) i lijepog lica, radim masaže u svom prostoru. Za dogovor i info nazvati. Sex ne…www.oglasnik.hr
Je li tko bio? Slike mi nisu poznate a oglas je nov... Moguće da je nešto novo za probati?
Da tako je zajedno su pecaju se više od 10 godina ....Koliko je to ku.... prošlo kroz nju....Ja bio davno kod nje i stare slabo se trude još slabije j.....Žali bože vremena i novaca....Vitka crnka ! !
Atraktivna vitka djevojka, 25 g., 174/56/3 poziva situiranu gospodu, za ugodna druženja u svom ambijentu. Slike moje !…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Cini mi se da radi skupa s Đurđom s remize
Ima ona i više od 45 godina....debela babaNije nova, to je žena sa Utrina, ima dva oglasa i stalno stavlja nove slike i mijenja opis oglasa da Ce cini kao nov, bio jednom, okrenuo se. Izgleda u facu kao šiptarka i to je više salo nego obline, i sigurno nema 26, bliža je 36
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|