ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema to veze sa popovima. Njemačka će zabranit prostituciju a ne slušaju popove
Prostitucija treba biti legalna u cijelom svijetu i točka. Glupo je uopće o tome raspravljati jer se ona nikada neće iskorijeniti, nije uopće moralno loša kako neki to smatraju, a također legalizacijom prostitucije bi svi bili na dobitku, od njenih sudionika pa sve do same države.

Zna netko ovu curu,Zg?

Prostitucija treba biti legalna u cijelom svijetu i točka. Glupo je uopće o tome raspravljati jer se ona nikada neće iskorijeniti, nije uopće moralno loša kako neki to smatraju, a također legalizacijom prostitucije bi svi bili na dobitku, od njenih sudionika pa sve do same države.
Točno to. Koji se kurac uopce zakon ima uplitati u to kome ce i pod kojim uvjetima zenske davat pičke? Nikad mi nece bit jasno zasto je uopce ikad odluceno da prostitucija treba biti ilegalna

Je li tko bio? Slike mi nisu poznate a oglas je nov... Moguće da je nešto novo za probati?

Je li tko bio? Slike mi nisu poznate a oglas je nov... Moguće da je nešto novo za probati?
Nije nova, to je žena sa Utrina, ima dva oglasa i stalno stavlja nove slike i mijenja opis oglasa da Ce cini kao nov, bio jednom, okrenuo se. Izgleda u facu kao šiptarka i to je više salo nego obline, i sigurno nema 26, bliža je 36

Jel bio tko? Cini mi se da radi skupa s Đurđom s remize
Da tako je zajedno su pecaju se više od 10 godina ....Koliko je to ku.... prošlo kroz nju....Ja bio davno kod nje i stare slabo se trude još slabije j.....Žali bože vremena i novaca....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh