Izvinjavam seSta tako tesko koristiti trazilicu?Upises jednostavno NORA i izbaci ti dvije stranice o njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam seSta tako tesko koristiti trazilicu?Upises jednostavno NORA i izbaci ti dvije stranice o njoj.
Bjezi od nje, bilo koja druga ti je bolji izbor. U dogovoru je fina, a kad dobije lovu postaje uzasno bezobrazna. Nije bas ni cista u glavi.Izvinjavam se
To treba inače imati 2 fakulteta da se skuzi
Hvala na savjetuBjezi od nje, bilo koja druga ti je bolji izbor. U dogovoru je fina, a kad dobije lovu postaje uzasno bezobrazna. Nije bas ni cista u glavi.
Jebeš godine ako kažu kakva je issat da je neotpakovana nebi jeJesu godine prave kod te Nore ?
Usluga je toliko katastrofalna da sve drugo nije vazno. Nisam izbirljiv i u preko 90% slucajeva mi je super, ali ovo mi je bilo najgore iskustvo ikad.Jebeš godine ako kažu kakva je issat da je neotpakovana nebi je
Evo, dao si sam sebi i drugima odgovor, zasto je usluga toliko katastrofalna.Usluga je toliko katastrofalna [...] uopce nisam zahtjevan, pa valjda nije u meni bio problem.
Jesam zahtjevan u smislu da ocekujem higijenu i normalan odnos prema klijentu. Al nisam zahtjevan da inzistiram na necemu sto cura iz nekog razloga ne voli. Primjer: volim pozu da je ona gore - neke to ne rade. Netko bi inzistirao na tome i sje*** cijeli događaj (bilo kako, odustajanjem ili svađom), a ja se prilagodim i bude mi super. Sta je kome bolje, to je suvjektivna stvar i ne trebas me ti ucit, a za promijenit trziste treba puno vise od par vitezova kurvisa.Evo, dao si sam sebi i drugima odgovor, zasto je usluga toliko katastrofalna.
Nitko od vas nije zahtjevan (niti najosnovnije), pa si prostitutke misle, da si mogu sve dozvoliti. Pocinjemo od oglasa s laznim slikama, pa pristup na telefonu (LP bahatoj Kim!), sve dalje preko prostora, njegove cistoce i higijena cure. A o usluzi da ne pricam!
Ja se moram dobro namuciti da zaradim svoj novac, tako ocekujem i od prostitutke. Njima jos uvijek nije jasno (ili ne zele znati!!!), zbog cega muskarci njima idu. Zasto se nije skola za taj "zanat" otvorila nikad necu razumijeti. 98% onih "samoproglasenih profesionalkinja" bi trebalo strpat u tu skolu i kladim se, da bi 95% njih palo kroz ispit! Njima bi se dozivotno trebalo zabraniti u tom "zanatu" raditi.
Just my 2 cents.
Slažem se u potpunosti. Samo mi nije jasno kako nakon stotina ljudi što prođe kroz nju ne popravi uslugu s vremenom nego bude još gore. Čovjek bi očekivao kada nešto radiš često da ćeš biti bolji u tome, velika većina ostane jednako loša ili se pokvari.Evo, dao si sam sebi i drugima odgovor, zasto je usluga toliko katastrofalna.
Nitko od vas nije zahtjevan (niti najosnovnije), pa si prostitutke misle, da si mogu sve dozvoliti. Pocinjemo od oglasa s laznim slikama, pa pristup na telefonu (LP bahatoj Kim!), sve dalje preko prostora, njegove cistoce i higijena cure. A o usluzi da ne pricam!
Ja se moram dobro namuciti da zaradim svoj novac, tako ocekujem i od prostitutke. Njima jos uvijek nije jasno (ili ne zele znati!!!), zbog cega muskarci njima idu. Zasto se nije skola za taj "zanat" otvorila nikad necu razumijeti. 98% onih "samoproglasenih profesionalkinja" bi trebalo strpat u tu skolu i kladim se, da bi 95% njih palo kroz ispit! Njima bi se dozivotno trebalo zabraniti u tom "zanatu" raditi.
Just my 2 cents.
A zasto imas lose vodoinstaletere, mehanicare ili zubare? Ista stvar, neki jednostavno nisu za taj posao.Slažem se u potpunosti. Samo mi nije jasno kako nakon stotina ljudi što prođe kroz nju ne popravi uslugu s vremenom nego bude još gore. Čovjek bi očekivao kada nešto radiš često da ćeš biti bolji u tome, velika većina ostane jednako loša ili se pokvari.
Komacno se slazemo! Ove nase prostitutke nisu za taj posao i trebalo bi ih se poslati u 3pm. Barem najveci dio njih.A zasto imas lose vodoinstaletere, mehanicare ili zubare? Ista stvar, neki jednostavno nisu za taj posao.
Nemoj tako, od njih 50 ima barem 3-4 izvrsnih.Komacno se slazemo! Ove nase prostitutke nisu za taj posao i trebalo bi ih se poslati u 3pm. Barem najveci dio njih.
Over and out.
Haha, ako cemo u prispodobama ko oni licemjerni popovi,Komacno se slazemo! Ove nase prostitutke nisu za taj posao i trebalo bi ih se poslati u 3pm. Barem najveci dio njih.
Over and out.
Sve mi je to jasno. Zato je pametnije da sam odradis, nego da das novac Kim, bakutaneru ili bonasici. ;-)Haha, ako cemo u prispodobama ko oni licemjerni popovi,
recimo da ti curi voda u stanu i ne mozes naci dobrog vodoinstalatera, imas samo dvije opcije - ili uzmes loseg ili popravis sam. Malo ovisi i kolko jako curi.
Isto ti je i ovdje, ponekad odradis sam, ponekad previse curi....
prijavit organim reda i sve bahate i gabore pohapsiti u bajbukanuNemoj tako, od njih 50 ima barem 3-4 izvrsnih.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|