ZAGREB - Jel bio tko?

Nema blizu 50 god , to je Karla iz Dubrave , sad se oglašava kao Maja . Slike su njezine pa sami prosudite . Dobro izgleda , puši bez i ne požuruje , za 50 EUR , ovo je možda najbolja ponuda na PO . I neće vas istjerat iz prostora , gotovo je kad je stvarno gotovo .
Glupost, žena imq i više od 50 ove su slike gore već pitaj boga koliko dugo ja bio prije 2 god i nisam baš bio zadovoljan tako da nisam ni ponovio...

Glupost, žena imq i više od 50 ove su slike gore već pitaj boga koliko dugo ja bio prije 2 god i nisam baš bio zadovoljan tako da nisam ni ponovio...

Žena je u nekim srednjim 40-tim godinama. Izgleda prilično dobro , pogotovo kad te dočeka na štiklama i uskoj pripijenoj haljini . Ima privlačno lice , dugu kosu , lijepo izgleda . Dobro tijelo, skladno .

Jako dobro puši , bio sam iznenađen , ima onaj vakum osjećaj , odlično to radi . Sex je solidan i ne znam sto vise očekivati .

Ne radi anal , možda nekim stalnim mušterijama i to nudi , nisam bio te sreće .

U ovoj bezizlaznoj situaciji , kurvarluka u našoj HR , ovo je poštena ponuda za postene novce .

Da li je netko bio sa ovom djevojkom?
Ja ju probao kontaktirat prije pola godine na app me blokirala na poziv mi rekla da nemoze pitao ju kad ces moc rekla da nezna i to je to probao jos nakon par dana zvat nije se javljala...
Trazi kao decke do 30 takve mislim da ce tesko nac da joj plate

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh