Stari, napiši nekej, bekni- koja ti je ta? Nemoj nas jebat. Kaj,kak, koliko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari, napiši nekej, bekni- koja ti je ta? Nemoj nas jebat. Kaj,kak, koliko...
Ne bi joj oprostio
Dolazi svako malo u Zagreb ,iz Angole je ,obicno je u ok apartmanima po centru. Ona je na slikama ,krupnije građe ali stvarno utegnuta i ne bi rekao da joj je građa mana. Svasta se moze dogovoriti ,anal ne. Ljubi se ,pljuganja sa ili bez ,odnos sa zastitom. Odradi to stvarno korektno ,opusteno. Vrijeme koje dogovoris ispostuje. Preporucujem dogovor oko cijene ,korigirat ce je ali ne ocekujte za previse. Kad stigne u Zg javi se porukom ,ali ukoliko vam to ne odgovara samo joj javite da to ne radi. PreporukaJe li bio tko kod ove? Želja mi je probati crnkinju i azijatkinju, pa me zanima je li ova ok? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/paola-oglas-5364581
Kontaktiro sam ja i na prvu poruku ne trazi bon, pa zato pitamsumnjam s obzirom da je kontakt whatsapp - uglavnom su bonovi ako je tako kontakt a nije EEG oglas
A ništa vas dvojca dogovorite date pa javite ostalimaKontaktiro sam ja i na prvu poruku ne trazi bon, pa zato pitam
Trazit ce te kad dodjes na adresu.. Ja sam tako istestirao dvije i dovoljno da se ne zajebavam vise. Jednoj sam jos napisao, ako su bonovi da me uopce ne zove. Dodjem pred ulaz i ona kaze uplati na Inu.Kontaktiro sam ja i na prvu poruku ne trazi bon, pa zato pitam
Jel zna netko plavuša iz kvatrića oko 40ak godina blizu mcdona..ide se gore ulicu prema kružnom toku ako je netko bio kod nje molim broj
Jel zna netko plavuša iz kvatrića oko 40ak godina blizu mcdona..ide se gore ulicu prema kružnom toku ako je netko bio kod nje molim broj
Molim vas infoPozdrav ekipa imam jedno pitanje za sve koji su voljini pomoći sutra sam Zaprešić Samobor Stubica relacija zanima me dali netko na toj relaciji ima kakav kontakt .
U oglasniku je samo zg nema ništa detaljnije .
Molim vas za kontakt nisam baš previše izbirljiv ali bi mi bilo draže da je što slađe.
I nisam sa autom pa mi je sam ZG malo veći problem.
Ja bi ti preporucio da ipak sjednes na taksi ili bus i skoknes do zg. Tesko ces u tim manjim mjestima naci ista, a pogotovo nesto slatko.Molim vas info
Ja kontam da je on s kamionom ili kombijem pa mu nije zgodno u centar ici. Mozda grijesim.Ja bi ti preporucio da ipak sjednes na taksi ili bus i skoknes do zg. Tesko ces u tim manjim mjestima naci ista, a pogotovo nesto slatko.
O kojoj to pricas? Jel ima koja cca 40 plus minus a da valja da je za preporukuŽenska je top
39 godina
Ogromne sise
Tel: 064/677-677
|
|
|