I mene zanima..pratim...![]()
I'm back🤩 Zelis mi doci ili da ti dodem/Samo gospoda,Zagreb
Nicol 40god.masira cijelo tvoje tijelo,.Wap rezervacije.Samo za ozbiljne ! Samo Zagreb ! Diskrecija!www.oglasnik.hr
Ima li ko kakva iskustva

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima..pratim...![]()
I'm back🤩 Zelis mi doci ili da ti dodem/Samo gospoda,Zagreb
Nicol 40god.masira cijelo tvoje tijelo,.Wap rezervacije.Samo za ozbiljne ! Samo Zagreb ! Diskrecija!www.oglasnik.hr
Ima li ko kakva iskustva
A tko bi htio ici kod nje!?Jel bio tko kod ove?
Glumila kurvu u Lepa sela lepo gore
Halile. ...ti ga prvi zalilaj. ...hahaa"Nego momci, imate li vi para za ovo planinarenje?"
39 joj je broj noge
Stari, napiši nekej, bekni- koja ti je ta? Nemoj nas jebat. Kaj,kak, koliko...
Ne bi joj oprostio
Dolazi svako malo u Zagreb ,iz Angole je ,obicno je u ok apartmanima po centru. Ona je na slikama ,krupnije građe ali stvarno utegnuta i ne bi rekao da joj je građa mana. Svasta se moze dogovoriti ,anal ne. Ljubi se ,pljuganja sa ili bez ,odnos sa zastitom. Odradi to stvarno korektno ,opusteno. Vrijeme koje dogovoris ispostuje. Preporucujem dogovor oko cijene ,korigirat ce je ali ne ocekujte za previse. Kad stigne u Zg javi se porukom ,ali ukoliko vam to ne odgovara samo joj javite da to ne radi. PreporukaJe li bio tko kod ove? Želja mi je probati crnkinju i azijatkinju, pa me zanima je li ova ok? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/paola-oglas-5364581
Kontaktiro sam ja i na prvu poruku ne trazi bon, pa zato pitamsumnjam s obzirom da je kontakt whatsapp - uglavnom su bonovi ako je tako kontakt a nije EEG oglas
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|