ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jel zna ko kaj o ovome??
Čuli smo se ali je ono dost bahata i nabrojana pa pitam vas jel ko zna kaj .
I daj neko savjet za neku dobru koja radi sa voljom i da nije baba .
Hvala na pomoči
Bio sam kod nje davne 2017. bila je bahata i stara. Sada se vjerojatno još gore.

Ma
Pa jbt ima periku na glavi ,to je ona dobropoznata mala koja odrađuje ,a babac se javlja na telefon. Kad pocne srati nemoj ovo ,nemoj ono samo joj dajte do znanja tko placa i udaraj po svom
Ma ima svaki dan 3-4 oglasa. Nije perika nego njena fotka i često se boja. Tijelo njeno ali sise na fotki x2. Odradjivanje prava profesionalka a i dugo je u ovom bar 10 god.Ne javlja se nikakva baba nego mijenja glas. Godina 30 ak.

Ma

Ma ima svaki dan 3-4 oglasa. Nije perika nego njena fotka i često se boja. Tijelo njeno ali sise na fotki x2. Odradjivanje prava profesionalka a i dugo je u ovom bar 10 god.Ne javlja se nikakva baba nego mijenja glas. Godina 30 ak.
Pricas gluposti ,na glavi joj je narancasta perika i javlja se baba koja joj dogovara termine. Tako je godinama ,Korculanska ,bio sam prije par dana ,nisam uspio nista pametnije dogovoriti

Pricas gluposti ,na glavi joj je narancasta perika i javlja se baba koja joj dogovara termine. Tako je godinama ,Korculanska ,bio sam prije par dana ,nisam uspio nista pametnije dogovoriti
Znam je najmanje 8 god. i bila kod mene bar 10 tak puta isto tako kad nema ništa drugo a u to vrijeme promjenila boju kose od plave preko crne do crvene a kad sam je god zvao nikakva baba se nije javila već uvijek ona.

Znam je najmanje 8 god. i bila kod mene bar 10 tak puta isto tako kad nema ništa drugo a u to vrijeme promjenila boju kose od plave preko crne do crvene a kad sam je god zvao nikakva baba se nije javila već uvijek ona.
Covjek ,ako odes sad kod nje pogledaj joj plasticni razdjeljak na perici. Pa jbm valjda znam razliku ljudske koze i plastike. No nebitno ,u jednom se slazemo ,otici ako bas nemas di

jbt ja sam bio prvi puta u Španskom kad je bila, pa se vrata nisu dala otvorit u haustoru..Uredno se došetala otvorit polugola, tad plava s umjetnim trepavicama... a vani u bircu puna terasa😳

ovo mi je vrh, nije baba nego mijenja glas🤣 skužiš je jer nemre reći 'R'

jbt ja sam bio prvi puta u Španskom kad je bila, pa se vrata nisu dala otvorit u haustoru..Uredno se došetala otvorit polugola, tad plava s umjetnim trepavicama... a vani u bircu puna terasa😳

ovo mi je vrh, nije baba nego mijenja glas🤣 skužiš je jer nemre reći 'R'
Mislim da nije u redu to što spominješ neku grešku koju je ona napravila prije žnj godina. Takve stvari ona inače ne radi.

Nije to ona nego se na oglas javlja "baba iz bunara" i to smo već odavno ustanovili.
Baba nema izgovornu manu, a ta cura ima. Po tome znaš da je baba druga osoba.

Inače, cura je lijepa i ponašanje ovisi o tome kad joj naletiš.

bio tko Vatrena crnka 40godina 170/55/3 N.Zagreb oglas u plavom oglasniku slika plavi grudnjak i plave gačice Dinamovka valjda, da li se isplati i kakva su iskustva help

A kamo se izgubila Tina s Tresnjevke..
Zadnje je bila na Sigetu..ili Sopotu ..jebg sad
Ili samp radi sa stalnima pa nema vise oglasa?

A i steta Anite iz Travnoga ..ni nje vise nema.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh