Vatrena brineta!
Atraktivna djevojka 38 godina 170/68/4 pružit će ti nezaboravno druženje u svom diskretnom ambijentu! Nazovi me! čekam…
www.oglasnik.hr
bio netko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobila je skembicu, usluga još uvijek dobraJel bik netko nedavno kod Zgodne nove Ive?
Ja sam bio pred 2 god. Zgodna, sportski građena, male cice, vrhunski oral i dobro miješa u svim pozama.... Nije se dala lizat ni anal... Sad mi na fotkama izgleda malo da se zbuckala, jel zna tko nest vise kaj sve radi sad. Moze i u inbox. tnx
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Baba psihički bolesnik. Zvao kao ona ne radi ništa i tko mi je dao oglasPozdrav svima. Da li netko zna kaj o ovoj dami https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-gospoda-50-g-zagreb-tresnjevka-oglas-5256877
Ja sam bio oko 11 u jutro. Nemam pojma do kada radi.Hej Hertz, jel imaš preporuku kad da je zovem? Radim do popodne i nikako je nemogu dobiti već tjedan dana..
Imam razlicita iskustva. Meni je bilo odlicno. Uredna, tusirali se skupa, nije bila pijana, mada je rekla da voli popit. i bas smo se dobro podruzili, red jebanja red smijanja.Odlično, znači dotična je za crnu listu.
Hvala na recenziji, imao sam ju namjeru zvati.
Nije, nazalost. Ima vec na forumu o njojAtraktivna plavuša !
Atraktivna Lena 25 god., 170/52/3, pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom ambijentuwww.oglasnik.hr
Jel nam ovo nesto novo na trzistu rada?
Prema recenziji, dotična naplaćuje karanje bez kondoma 20€. Ajde da to naplaćuje dodatnih 200€, pa da ju bez kondoma kara svaka 20. budala, ali za dodatnih 20€ vjerujem da ju je svaki intelektualac agrarnog tipa karao bez kondoma.Imam razlicita iskustva. Meni je bilo odlicno. Uredna, tusirali se skupa, nije bila pijana, mada je rekla da voli popit. i bas smo se dobro podruzili, red jebanja red smijanja.
Mene nije trazila bon. U poruci. Napisala cjenik i to je toTrazi A bon tako da nista
Kod nje sam mislio ići, sjećam se da su ju hvalili, ali ju je navodno teško dobiti na telefon.Jel bik netko nedavno kod Zgodne nove Ive?
Ja sam bio pred 2 god. Zgodna, sportski građena, male cice, vrhunski oral i dobro miješa u svim pozama.... Nije se dala lizat ni anal... Sad mi na fotkama izgleda malo da se zbuckala, jel zna tko nest vise kaj sve radi sad. Moze i u inbox. tnx
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Jel bio tko https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/elitni-tretman-oglas-5256834Ekipa jel bio tko kod Marine Trešnjevka? Vidim da ima aktivan oglas. Tnx
Kod nas samo babe rade, mlade utekle van.
moraš je ranije probatt nazvat, oko 10hKod nje sam mislio ići, sjećam se da su ju hvalili, ali ju je navodno teško dobiti na telefon.
Svaka čas momci kad vas ovakve +60 interesiraju. I onda nek netko kaže da Hrvatska nije socijalna i humana država. Ove babe na zapadu plaćaju a u nas naplaćuju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|