vladonja1982
Active member
Bježi od toga, babuskara i naplaćuje 70 eurića.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bježi od toga, babuskara i naplaćuje 70 eurića.
Zar ti nije očigledno da neko cilja tu curu, i da je ružna zajebancija u pitanju? Mogu razumjeti da ne mislis pravo kad si napaljen al ovo bas da ne vidis...Pozdrav momci zanima me da li je tko bio????Tražim mušku osobu za sex u dvoje - Seks - Ljubavni oglasnik
Cao tražim galantne i obdarene muškarce iz Zagreba i okoline ja sam Dijana imam 22 godine nudim sex zajedno sa svojeljubavni-oglasnik.net
Sory možda zvučim kao glupan ali nisam razumio što ti znači da netko cilja tu curu? I zašto misliš da je zajebancija?Zar ti nije očigledno da neko cilja tu curu, i da je ružna zajebancija u pitanju? Mogu razumjeti da ne mislis pravo kad si napaljen al ovo bas da ne vidis...
Neko iz njenog grada, škole šta već je ovo postavio kao "zajebanciju", isto kao što postave oglas prodaje auto prejeftino i ostave broj od nekoga koga oce da zovu, tako je i ovdje slučaj, makar mi tako izgleda, cura izgleda kao da ne pripada na stranici. Svakako, koji god oglas ima sliku lica, pogotovo ovako, smrdi nešto.Sory možda zvučim kao glupan ali nisam razumio što ti znači da netko cilja tu curu? I zašto misliš da je zajebancija?
Aha sad sam razumio što hočeš reći. Ok hvalaNeko iz njenog grada, škole šta već je ovo postavio kao "zajebanciju", isto kao što postave oglas prodaje auto prejeftino i ostave broj od nekoga koga oce da zovu, tako je i ovdje slučaj, makar mi tako izgleda, cura izgleda kao da ne pripada na stranici. Svakako, koji god oglas ima sliku lica, pogotovo ovako, smrdi nešto.
Majstore otiđi pa javi svimahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-30-godina-oglas-5249060 kaj kod ove stvarno nije nitko bio?par puta sam vec pitao i nitko nista
Majstore otiđi pa javi svima
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/djevojka-30-godina-oglas-5249060 kaj kod ove stvarno nije nitko bio?par puta sam vec pitao i nitko nista
Kolega je prije napisao, da ta ima 5 oglasa dnevno, Melissa, Anja, Irenare itd., probaj pod tim imenima.Proučite forum . Ovo je žena koja svaki dan ima 5 oglasa na PO . Stara Milfara , trošila se nekad za 200-300 kn. Srednja žalost .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|