ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekipa jel netko zna kakva je usluga kod žene na Instagramu se oglašava pod novim profilom mari.ja ,maserka iz Hrvatske

Pozdrav ekipa,
Jel zna netko gdje je nestala plava cura sa silikonima i radila je anal,madež je imala na licu ili sisama sad se ne sjecam,
Radila je u Kučerinoj ulici odma kod Nove Ceste kod Doma sportova ?
Ne sjecam se kako se zvala,ali bio bi zahvalan ukoliko netko ima nove informacije

Pozdrav ekipa,
Jel zna netko gdje je nestala plava cura sa silikonima i radila je anal,madež je imala na licu ili sisama sad se ne sjecam,
Radila je u Kučerinoj ulici odma kod Nove Ceste kod Doma sportova ?
Ne sjecam se kako se zvala,ali bio bi zahvalan ukoliko netko ima nove informacije
Navodno ne radi više, Tina....

Pozdrav,dali je netko bio kod one plavuše cca 50 godina koja je radila na jarunu,mislim da je bila u ulici Antuna Štrbana?
Kasnije je bila po apartmanima u zg...
Nema je neko vrijeme pa ako netko možda ima broj?

Pozdrav,dali je netko bio kod one plavuše cca 50 godina koja je radila na jarunu,mislim da je bila u ulici Antuna Štrbana?
Kasnije je bila po apartmanima u zg...
Nema je neko vrijeme pa ako netko možda ima broj?

Sory možda zvučim kao glupan ali nisam razumio što ti znači da netko cilja tu curu? I zašto misliš da je zajebancija?
Neko iz njenog grada, škole šta već je ovo postavio kao "zajebanciju", isto kao što postave oglas prodaje auto prejeftino i ostave broj od nekoga koga oce da zovu, tako je i ovdje slučaj, makar mi tako izgleda, cura izgleda kao da ne pripada na stranici. Svakako, koji god oglas ima sliku lica, pogotovo ovako, smrdi nešto.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh