Dariosused
Active member
Jel neko bio kod Lune?O ovoj Luni pričam. Bio netko danas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko bio kod Lune?O ovoj Luni pričam. Bio netko danas?
Hvala !Nehajska... na facu ne, u usta može
Plavi vražićak !
USAMLJEN si i sam, fali li ti druženje i opuštanje. RAZIGRANA PLAVUŠA pružit će ti upravo to . . . Ne razmišljaj puno .…www.oglasnik.hr
Remiza i sad je s nekom na selskoj - nije ona na slikama
Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Mirela - veslačka
Erotik djevojka ! !
35/67/5 vatrena sexy plavuša, druženje jutarnje i popodnevno sa situiranim gospodinom. Diskrecija. Moj ambijent/hotel.…www.oglasnik.hr
Prije se zvala Elena - sexy mačkica - kod Tomislavca
Selin - Sexy mačkica 23 g.
Selin - Sexy mačkica 23.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru.www.oglasnik.hr
Ivana - utrine kod placa
Ivana 40 g.
Ivana, 60 kg, 165 visina, grudi 4, čeka kulturnu gospodu u svom ugodnom klimatiziranom ambijentu. Na skrivene brojeve…www.oglasnik.hr
Ma znam Janu, probao sam i stoji sve što kažeš. Ali jebiga kad nema bolje s tolikim sisama.Jana 35. Makar nije ni blizu ovima ali sedmice ima da ga jebes. Jedino sta je losa. Nit zna pusit nit jebat se. Tj nakon pusenja nisam ni htio jebat. Dovoljno mi je bilo zdrkat joj se po sisurinama
A na slikama je komad ženske, pa kako ih nije sramota varati.Evo detaljnije
Stara debela baba s grudima 5.
Masaza nikakva a ni pusenje.
Jedino akp je uspijes nagovoriti za sitnu lovu da ti isprazni jaja.
Ja ne bih ponovio iskreno
Broj nemam. Bio sam jos lani. Na plavom ogl se oglasava obicno kao jana 35. Sad je nema budes vidio dok dodje.Iz srbije je.kontakt od jane
To je sve samo ne prave slike. Utrine. Svaki dan druge slike. Kad dodes uvjeris seMa znam Janu, probao sam i stoji sve što kažeš. Ali jebiga kad nema bolje s tolikim sisama.
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
A Lana? Ako su njene fotke ovo su sise min šestice
To je sve samo ne prave slike. Utrine. Svaki dan druge slike. Kad dodes uvjeris seMa znam Janu, probao sam i stoji sve što kažeš. Ali jebiga kad nema bolje s tolikim sisama.
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
A Lana? Ako su njene fotke ovo su sise min šestice
Pa da stavi svoje slike pitanje je jel bi ju uopce i nazvao za dogovor. Procedura je ovakva, nazoves mislis dobar milf neki trazi prek telefona 400, dodes tamo, neka debela baba zapravo, ak se zelis okrenut sama ti ponudi za 300,ili ti kad ju vidis kazes ne dam ti 400 dam ti 300 jer su jaja puna i vec si vrijeme izgubio dok si dosao kod nje, nijedna druga se ne javlja, mislis u sebi pa ajd valjda ga dobro pusi il se jebe dobro, pa ostanes i kasnije se gadis sam sebi i jos si laksi za dnevnicu. Ti vise neces otic kod nje jer si naucio lekciju, ali ce sutra doc netko drugi koji ce se provest kao i ti. Ona je novce zaradila.A na slikama je komad ženske, pa kako ih nije sramota varati.
Pa da stavi svoje slike pitanje je jel bi ju uopce i nazvao za dogovor. Procedura je ovakva, nazoves mislis dobar milf neki trazi prek telefona 400, dodes tamo, neka debela baba zapravo, ak se zelis okrenut sama ti ponudi za 300,ili ti kad ju vidis kazes ne dam ti 400 dam ti 300 jer su jaja puna i vec si vrijeme izgubio dok si dosao kod nje, nijedna druga se ne javlja, mislis u sebi pa ajd valjda ga dobro pusi il se jebe dobro, pa ostanes i kasnije se gadis sam sebi i jos si laksi za dnevnicu. Ti vise neces otic kod nje jer si naucio lekciju, ali ce sutra doc netko drugi koji ce se provest kao i ti. Ona je novce zaradila.A na slikama je komad ženske, pa kako ih nije sramota varati.
Imas temu samo o njoj sa recenzijama, upisi haajj u trazilicuPozdrav ekipa, malo sam frisški ovdje, pa pratim dojmove i moram priznati, pomaže u osvještavanju Da li zna mozda netko nesto o ovoj doticnoj? Ima netko iskustvo za podijeliti? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-fetisi-zgodna-profesorica-novi-zg-oglas-4868761
hvala
klasiku i oral. oral bez kondoma, lizanje se plaća extra 50 kn. možeš svršiti u usta. oral 250, sex mislim 500. puno prigovara, ali ako joj se suprostaviš, ušuti i radi svoj posao dalje. treba joj samo grubo odbrusiti. Zgodna cura iako ima malo trbuščić i brije si da je Pamela Anderson u najboljim danima. ugl ponaša se kao bitch, ali taman joj se može i time istime postaviti kao da je kuja koju treba guzitiJel moze neki info vise o ovoj? Sto sve nudi?
Zahvaljujem.
klasiku i oral. oral bez kondoma, lizanje se plaća extra 50 kn. možeš svršiti u usta. oral 250, sex mislim 500. puno prigovara, ali ako joj se suprostaviš, ušuti i radi svoj posao dalje. treba joj samo grubo odbrusiti. Zgodna cura iako ima malo trbuščić i brije si da je Pamela Anderson u najboljim danima. ugl ponaša se kao bitch, ali taman joj se može i time istime postaviti kao da je kuja koju treba guzitiJel moze neki info vise o ovoj? Sto sve nudi?
Zahvaljujem.
na što si ju ti točno nagovorio? meni je rekla da mogu svršiti u usta, ali ne znam jesi je nagovorio na analni, da ju bez kondoma itd jer meni je rekla da ne radi analni itdHvala !
Ovu u Nehajskoj sam zvao dvadesetak puta u posljednjih godinu dana i nikad nisam dobio ni na mob a kamoli termin,Moram dalje pokušavati.
Šarmantnu sam odradio za vrijeme kovida u Gajevoj...baba...koju sve možeš nagovoriti....ali ne bi ponavljao....višak mirisa.....možda je zimi bolje.....
Upravo zvao Ivanu i dogovorio prijepodne sutra preksutra.....
za Mirelu kažu da je debela, to ne volim....
Elena bi po opisu bila super, ali ne volim tolike nepoznanice....hoće-neće....ako ovo ili ono.....
Bila je prije par godina i ona dobra debela pušačica u Horvačanskoj ali sam izgubio kontakt.....i nemrem je locirati po oglasu....
i jel se zna ko je doticna?Zna li netko koja je ovo... Može i u PMPogledajte prilog 4296
Darisused je piknul slikicu ,al ne veli otkud mui jel se zna ko je doticna?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|