Hvala !Nehajska... na facu ne, u usta može
Plavi vražićak !
USAMLJEN si i sam, fali li ti druženje i opuštanje. RAZIGRANA PLAVUŠA pružit će ti upravo to . . . Ne razmišljaj puno .…www.oglasnik.hr
Remiza i sad je s nekom na selskoj - nije ona na slikama
Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Mirela - veslačka
Erotik djevojka ! !
35/67/5 vatrena sexy plavuša, druženje jutarnje i popodnevno sa situiranim gospodinom. Diskrecija. Moj ambijent/hotel.…www.oglasnik.hr
Prije se zvala Elena - sexy mačkica - kod Tomislavca
Selin - Sexy mačkica 23 g.
Selin - Sexy mačkica 23.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru.www.oglasnik.hr
Ivana - utrine kod placa
Ivana 40 g.
Ivana, 60 kg, 165 visina, grudi 4, čeka kulturnu gospodu u svom ugodnom klimatiziranom ambijentu. Na skrivene brojeve…www.oglasnik.hr
Ovu u Nehajskoj sam zvao dvadesetak puta u posljednjih godinu dana i nikad nisam dobio ni na mob a kamoli termin,Moram dalje pokušavati.
Šarmantnu sam odradio za vrijeme kovida u Gajevoj...baba...koju sve možeš nagovoriti....ali ne bi ponavljao....višak mirisa.....možda je zimi bolje.....
Upravo zvao Ivanu i dogovorio prijepodne sutra preksutra.....
za Mirelu kažu da je debela, to ne volim....
Elena bi po opisu bila super, ali ne volim tolike nepoznanice....hoće-neće....ako ovo ili ono.....
Bila je prije par godina i ona dobra debela pušačica u Horvačanskoj ali sam izgubio kontakt.....i nemrem je locirati po oglasu....