Može pliz malo detaljnije. Kakva je u akciji i jel' barem u faci privlačna?Bio i ne bih preporucio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može pliz malo detaljnije. Kakva je u akciji i jel' barem u faci privlačna?Bio i ne bih preporucio
Evo detaljnijeMože pliz malo detaljnije. Kakva je u akciji i jel' barem u faci privlačna?
Nehajska... na facu ne, u usta možePa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?
Ne samo Marica, Sandra, Crna Pantera, Silvija MILF , Marina Cibona
Nehajska... na facu ne, u usta možePa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?
Marina Ds ( Dom sportova ) prima finale u usta, ali ne guta. Broj: 0915469622Pa dobro ima li neka nova pušačica koja prima finale u usta i eventualno guta ?
Cak po opisu mislim da sam i bio vec,uzivi se u glumu pa vice udr brze dajj…jel to ta?Nova Galerija kod Antunovića, malo starija bilže 50 ali odlična tjelesina cice više nego solidne guza čvrsta bez celulita ne požuruje surađuje pristojna,ceh 400hrk
kontakt od janeJana 35. Makar nije ni blizu ovima ali sedmice ima da ga jebes. Jedino sta je losa. Nit zna pusit nit jebat se. Tj nakon pusenja nisam ni htio jebat. Dovoljno mi je bilo zdrkat joj se po sisurinama
A ne znam, može biti -priča da tokom operacije..Cak po opisu mislim da sam i bio vec,uzivi se u glumu pa vice udr brze dajj…jel to ta?
Prije se zvala Elena - sexy mačkica - kod Tomislavca
Selin - Sexy mačkica 23 g.
Selin - Sexy mačkica 23.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru.www.oglasnik.hr
Nasao, procitao, propustam...Napisi Elena u trazilicu,ima romana o njoj
Znaci oral je odlican i zubi su normalni, ne kuzim koji je tvoj problem, a izgled nije uopce losprima u usta al joj izgled ispodprosječan mada se trudi udovoljit, oral nije loš al grebu oni zubi koji liče na potrganu ogradu, ne vrijedi 400 kuna nikakPlavi vražićak !
USAMLJEN si i sam, fali li ti druženje i opuštanje. RAZIGRANA PLAVUŠA pružit će ti upravo to . . . Ne razmišljaj puno .…www.oglasnik.hr
Oral je bio ok, nije mi sjela jebiga, ko voli nek izvoliZnaci oral je odlican i zubi su normalni, ne kuzim koji je tvoj problem, a izgled nije uopce los
Mlada curka,sve osim anala,ako si pristojan prema njij,svasta su pisali,ja sam bio dosta puta meni odlicno…gidine starne,lepi ciceki,malo je nabrijana ali moze se lijepo sve sa njomJel moze neki info vise o ovoj? Sto sve nudi?
Zahvaljujem.
To pričamo o nataliji?Mlada curka,sve osim anala,ako si pristojan prema njij,svasta su pisali,ja sam bio dosta puta meni odlicno…gidine starne,lepi ciceki,malo je nabrijana ali moze se lijepo sve sa njom
Ne,Elena/SelinTo pričamo o nataliji?
Akcija kakva je bila?Bio ja... dama je odlicna,
Bio sam ja
Odlicna dama, jako pristupacna, njezna, super tijelo mirisljavi i cisto, njegovana...
Opet cu otic,
Steta 900 jazavaca,
Dogovor je preko njezinog ljubavnika sa kojim mozes nju u paru ili solo, sve u svemu se isplati otic
Hvala, nekad su je svi hvalili, i tada nisam otišao do nje, išao samkod one maneknke na Knežiji koje više nema. Krajnje vrijemeje da i ovu Marinu probam.....Marina Ds ( Dom sportova ) prima finale u usta, ali ne guta. Broj: 0915469622
Silvija milfao, procitao, propustam...
Dobro ekipa jel ima neka koja dobro izgleda, da je dobro gradjena, da ne zajebava, da se drzi dogovora, da nije narkomanka/pacijentica, da zna pusiti i karati se (anal kao bonus). Ajmo reci da bih platio za takvu opciju.
Zahvaljujem na informacijama.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|