old&ugly
Well-known member
Iva je višlja i vitkija i meni osobno je Iva atraktivnija u odnosu na Elenu, premda je po mom skromnom sudu Elena ljepšeg lica.Jel Pamela iz Zapruđa tj Iva elokventna zgodnija od Elene u faci?
Iva je višlja i vitkija i meni osobno je Iva atraktivnija u odnosu na Elenu, premda je po mom skromnom sudu Elena ljepšeg lica.Jel Pamela iz Zapruđa tj Iva elokventna zgodnija od Elene u faci?
Na POPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
E da ima ovih 18-20 god bilo bi odlicno
Na dan ili u isto vrijeme?Jel ima koja na plavom oglasniku al da ju nije jebalo više od 5?
Pa kaj su to jedini klubovi u gradu?Pitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
na mirogojuPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....Bok,imali neko kakvo novo iskustvo sa beti smichdt, nuru masaza? Nisam dugo vidio otkaz, a i malo mi je odbojno kaj da za 50 kn doplate da ju se ševi bez kondoma. Vec 5 godina ima 43 godine i tak neke stvari. Jel izgleda dobro?
Kolko godina ima cca? Tijelo?OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....
Mislim oko 45,malo punija...Kolko godina ima cca? Tijelo?
malo??![]()
A mozda i vise, ne mogu tocno ocijeniti...malo??![]()
puno više godina....neki dan se pisalo da je Mirela debela.....pa ova je za nju kit....a fotke iz oglasa nemaju veze sa istinomA mozda i vise, ne mogu tocno ocijeniti...
![]() |
Tel: 064/50-20-24
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|