Bibinsvijet
Active member
A elena bi mogla primiti od jednog starijeg i punijeg gospodina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na POPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
E da ima ovih 18-20 god bilo bi odlicno
Na dan ili u isto vrijeme?Jel ima koja na plavom oglasniku al da ju nije jebalo više od 5?
Pa kaj su to jedini klubovi u gradu?Pitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
na mirogojuPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....Bok,imali neko kakvo novo iskustvo sa beti smichdt, nuru masaza? Nisam dugo vidio otkaz, a i malo mi je odbojno kaj da za 50 kn doplate da ju se ševi bez kondoma. Vec 5 godina ima 43 godine i tak neke stvari. Jel izgleda dobro?
Kolko godina ima cca? Tijelo?OK je, prijazna, drzi se dogovora, cisto, uredno.....
Mislim oko 45,malo punija...Kolko godina ima cca? Tijelo?
Mislim oko 45,malo punija...
malo??
A mozda i vise, ne mogu tocno ocijeniti...malo??
puno više godina....neki dan se pisalo da je Mirela debela.....pa ova je za nju kit....a fotke iz oglasa nemaju veze sa istinomA mozda i vise, ne mogu tocno ocijeniti...
Je debela, al dobro raspoređeno, nije mlohavapuno više godina....neki dan se pisalo da je Mirela debela.....pa ova je za nju kit....a fotke iz oglasa nemaju veze sa istinom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|