Pa kad si ju zvao? Nemoguće ju je dobit na mob.Ako je to ona "elokventna Iva" koja je do prošle godine radila u Zapruđu, 0955599487, onda je super cura, bio više od nekoliko puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad si ju zvao? Nemoguće ju je dobit na mob.Ako je to ona "elokventna Iva" koja je do prošle godine radila u Zapruđu, 0955599487, onda je super cura, bio više od nekoliko puta
Evo zvao ja, korisnik trenutno nije dostupan, to je definitivno ta cura.Broj 0955599487 nije u funkciji, a ovaj novi nisam zvao jer nisam pri vremenu, pa nema svrhe zvati kad ne mogu danas otići
Da , Elokventna Iva , nekada Pamela . Sto da napišem da je odlicna i da mi jebe mater . Vrhunska je za ovu današnju ponudu . Za jednu Crnu Panteru 3 koplja iznad . Ali njoj ne treba reklama , jer cura je dobra .Oko 11,00-12,00 sati, a Zapruđe mi je blizu tako je dogovor bio ekspresan.
Pusti , neka tržište radi svoje . Iva, Pamela wtf , i onako radi joj se hoće . Javlja se uglavnom poznatima i na poznate brojeve .Iskreno se nadam da će odvrnuti cijenu jer će ekipa napasti kao gladne hijene pa se neće moći doći na red.
E u tom grmu leži zec.Pusti , neka tržište radi svoje . Iva, Pamela wtf , i onako radi joj se hoće . Javlja se uglavnom poznatima i na poznate brojeve .
Prijevara, nemoj se muciti**Najviše nudim online usluge! Mogućnost i uživo ali prvo online!**
Nudim: Kameru, HOT Chat sa slikama i Dirty talk glasovnim porukama, nudim SLIKE I VIDEA Mogucnost uzivo uz prvo online…www.oglasnik.hr
Dal je netko bio ili zna nesto više
Odi na temu Zagreb, pa par stranica unazad, postavio sam desetak brojeva.Pozdrav,ubrzo ću u Zagreb ako ima neko neki dobru preporuku za damu hvala
Ok više me zanimaju milfareOdi na temu Zagreb, pa par stranica unazad, postavio sam desetak brojeva.
Ok više me zanimaju milfare
Meni nakon 1 min poklopilaMa daj GoGoN, pa nemoj zajebavati Sakija mogao si mu preporučiti neku koja je manje komplicirana i teška za pregovore. Čovjek dolazi u Zagreb i treba mu neka koja će ga sigurno primiti a kod "profesorice" ništa nije sigurno. Samo je sigurno, to tvrde oni koji su bili kod nje, da dobro izgleda, a sve drugo je upitno. Dva sam puta pregovarao i naoružao se strpljenjem ali nije išlo...
HvalaPrijevara, nemoj se muciti
Ima jedna za 99kn, radi u Konzumu.Ima koja jeftina u zg za 100kn?
Tu babu treba strpat u ludaru. Prvi puta je ona meni postavljala uvjete, a ni drugi puta kad sam je nazvao nije bilo bolje. Znam samo da više nema jebene šanse da je nazovem. Reko prvi puta možda je bila u pms-u, nadrkana.....zovem je drugi puta par mjeseci kasnije, kad ono isti kurac. Još da ona meni placa shvatio bi to, ali ona uzima pare i bahati se. Dugorocno je zatvoriti u Vrapce.Ma daj GoGoN, pa nemoj zajebavati Sakija mogao si mu preporučiti neku koja je manje komplicirana i teška za pregovore. Čovjek dolazi u Zagreb i treba mu neka koja će ga sigurno primiti a kod "profesorice" ništa nije sigurno. Samo je sigurno, to tvrde oni koji su bili kod nje, da dobro izgleda, a sve drugo je upitno. Dva sam puta pregovarao i naoružao se strpljenjem ali nije išlo...
U faci bezveze polugabor a tijelo prosjecno...zenska je teska munjara...Ma daj GoGoN, pa nemoj zajebavati Sakija mogao si mu preporučiti neku koja je manje komplicirana i teška za pregovore. Čovjek dolazi u Zagreb i treba mu neka koja će ga sigurno primiti a kod "profesorice" ništa nije sigurno. Samo je sigurno, to tvrde oni koji su bili kod nje, da dobro izgleda, a sve drugo je upitno. Dva sam puta pregovarao i naoružao se strpljenjem ali nije išlo...
32.89 naprema 33.73Jel Pamela iz Zapruđa tj Iva elokventna zgodnija od Elene u faci?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|