Bibinsvijet
Active member
Ima koja jeftina u zg za 100kn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedna za 99kn, radi u Konzumu.Ima koja jeftina u zg za 100kn?
Tu babu treba strpat u ludaru. Prvi puta je ona meni postavljala uvjete, a ni drugi puta kad sam je nazvao nije bilo bolje. Znam samo da više nema jebene šanse da je nazovem. Reko prvi puta možda je bila u pms-u, nadrkana.....zovem je drugi puta par mjeseci kasnije, kad ono isti kurac. Još da ona meni placa shvatio bi to, ali ona uzima pare i bahati se. Dugorocno je zatvoriti u Vrapce.Ma daj GoGoN, pa nemoj zajebavati Sakija mogao si mu preporučiti neku koja je manje komplicirana i teška za pregovore. Čovjek dolazi u Zagreb i treba mu neka koja će ga sigurno primiti a kod "profesorice" ništa nije sigurno. Samo je sigurno, to tvrde oni koji su bili kod nje, da dobro izgleda, a sve drugo je upitno. Dva sam puta pregovarao i naoružao se strpljenjem ali nije išlo...
U faci bezveze polugabor a tijelo prosjecno...zenska je teska munjara...Ma daj GoGoN, pa nemoj zajebavati Sakija mogao si mu preporučiti neku koja je manje komplicirana i teška za pregovore. Čovjek dolazi u Zagreb i treba mu neka koja će ga sigurno primiti a kod "profesorice" ništa nije sigurno. Samo je sigurno, to tvrde oni koji su bili kod nje, da dobro izgleda, a sve drugo je upitno. Dva sam puta pregovarao i naoružao se strpljenjem ali nije išlo...
32.89 naprema 33.73Jel Pamela iz Zapruđa tj Iva elokventna zgodnija od Elene u faci?
Izračunaj u postocima koja je bolja u faci32.89 naprema 33.73
Na POPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
E da ima ovih 18-20 god bilo bi odlicno
Na dan ili u isto vrijeme?Jel ima koja na plavom oglasniku al da ju nije jebalo više od 5?
Pa kaj su to jedini klubovi u gradu?Pitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
na mirogojuPitanje za vas mlađe, gdje sada pokupiti curu kad su H20,BBS,Ritz,Urnebes i sto ja znam tko jos zatvorili ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|