Moraš precizno, koja Viki?Jel bio ko kod Viky u zadnje vrijeme, dolazim u Zagreb pocetkom iduceg mjeseca pa da se priredim ako nije u guzvi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš precizno, koja Viki?Jel bio ko kod Viky u zadnje vrijeme, dolazim u Zagreb pocetkom iduceg mjeseca pa da se priredim ako nije u guzvi
Da i meni se je činilo , da su slike fejk.
Jel to ona laura mlada mama sa velikim cicama, dobrim dupetom i facom onak. Ili je to ona bosanka Lana i oglasavala se kao uzmi mene tamo na krugama kod vivas bara?Dali je ona imala prostor na kvatricu tj blizu petrove crkve i slike su njene ove od prilike i iz koprivnice je ako se ne varam ako je to ta potpisujem sve samo neznam da ne radi više jer nisam išao ponovno bio prije nekih godinu ako ne i dvije.. Kažem samo ako je to ona i rekla mi je da ima 28 god i da nije stalno u tom apartmanu nego je nekad i na trešnjevci..
Jel netko zna sto je sa "uzmi mene" dal se povukla?To vam je treca osoba,nijedna od ovih koje ste naveli,napisite malo gore u trazilicu top klasa,ili strastvena ana,ili ta famozna laura al nema veze s onim laurama od prije,ova je iz bg,dolazi povremeno u zg,ok cura,kao sto smo vec pisali,na krugama je prostor al mislim da je ta uzmi mene isto druga osoba jer ova nema problematicno lice kak ste pisali
Prevara bon traži!!https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/napaljena-laura-21-god-oglas-4838508 Ovo sad neka nova Laura opet?same Laure u p.m
Ne radi više..Nema vise Luciferke..?
Prosjecna...heh...mozda malo starija od 44...oko 50 bi mogla imat..slike njene...Jel bio tko? Kakva su iskustva?
Sara 44 g. !
Sara 44 g. . . Opusti se i uživaj sa nježnom plavušom sa slike. Otići češ zadovoljan i neće ti biti žao.www.oglasnik.hr
Eh štetaNe radi više..
Dogovorio sam ja za veceras. Pa javim utiske.
Imaš link za taj salon u Horvaćanskoj?Recenzija No2:
1) Elena u Branimirovoj
Cur ima 27god,izgleda prilicno dobro ali ima,naravno,problem-dop...Ak dojde dobra robica onda je odlicna nimfa a ak je govno dobila(kaj je cesce slucaj) onda je nervozna i samo pozuruje da se resi brige cim prije...
Tip: Cura muca i ak je na losoj robici(ili nikakvoj) onda je to jako izrazeno i savjetujem povlacenje jer je lova bacena...
2) Dve kobiletine na Kajzerici kaj masiraju 'u paru'
Crna je napumpana u sisama i cobama ali sve u svemu polu debela prasica koja misli da je top picka a plava je jadnica jako sjebanog tena,bez sisa i jaaako joj nije jasno kaj ona tam uopce radi.,
Masaza je lakrdija i traje 1-3min a drkica i pljugica katastrofa u svakom zamislivom smislu...
Prostor je jadan i kobile zive sa pesom Shiba Inu kaj je dodatan minus ak mene pitate...
Ukratko: Izbjegavati pod svaku cijenu!
3) Salon u Hovacanskoj sa tri lutke
Probal sam dvije i obije su bile dobre i odlicno odradile dogovoreno.
Prva je bila mala sitna plavusa ali lepo skladno gradjena i trazila je 500 sa kompletic a druga je bila rusko/srpski hibrid malo jaceg stasa(geni,jbg) iz Hr i ta ima malo prejako misljenje o sebi i trazi 750 al po nicemu nije bolja od one prve tak da...
Imam...Imaš link za taj salon u Horvaćanskoj?
Pa jbt bog,pa i ja isto moram traziti,pa potrazi po Elena,nije teskoStavis link na Elenu?
PS Ak nema oglasa danas onda ne radiPa jbt bog,pa i ja isto moram traziti,pa potrazi po Elena,nije tesko
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|