ZAGREB - Jel bio tko?

Jel bio tko kod ove?
Trazim u trazilici ali ne izbacuje nista, mislio sam mozda je to ona Draga Karla sa dva racuna na PO ali izgleda da nije

Laura je meni bas bas top cura, znaci ta zena stvarno obozava seks i rekao bih da je cista nimfomanka, pa zapitaj se koja bi htjela seks pod mengom ako nije nimfomanka..i uz to lijepa je u licu i ima dobre obline po nogama i guzici, sise prirodne cetvorke rekao bih, lijepo stoje objesene, mene svaki put izmasirala prije seksa da me opusti, i stvarno svaka pohvala za curu da je vise njih ko ona pa PO bi bio ko rudnik pun zlata..
Ima netko kontakt od Laure.

Molim pomoć, nikad nisam ni jednu platio preko plavog oglasnia, ali došlo vrijeme da budem. Sinoć pregledavam sve oglase u Zagrebu, meni 90 % svih oglasa izgledaju savršeno zgodne,a ima u Zagrebu oko 180 oglasa. Čitao sam dosta vaših objava ranije, e sada, ostao sam zbunjen. Možete li molim vas navesti linkove iz plavog og. da rezimiramo, koje su stvarne slike, a koje su lažne. Koje su najzgodnije u tijelu, a koje u licu? Šaljite pliz pliz provjerene linkove da imamo neki zaključak, da stalno ne pišemo isto. Pa jbg, slike izgledaju odlično...
Postoji tražilica..copy/ paste , iz Plavog su ovdje sve obrađene

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh