Mosor Baba
Active member
Daj malo mašte, četvoro ih...to su uvijek 2 para.Meni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel ste prvo bili dvojica dok je jedan ceka red ili svi troje od jednom navalili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj malo mašte, četvoro ih...to su uvijek 2 para.Meni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel ste prvo bili dvojica dok je jedan ceka red ili svi troje od jednom navalili
A gle , blokirat će nas ova admin , ne voli da mu se spamaju ovako važni forumi .Kad se Venti ženi?
Čekam da ode s foruma, da joj ne vidim ime.A gle , blokirat će nas ovaj admin , ne voli da mu se spamaju ovako važni forumi .
Venty čeka da SiG dodje k sebi i da mu se ispriča za svo zlo koje mu je priredila . On još uvijek samo nju voli
Budaletino bolesna ja sam odavde odavno otisla, samo mi svakodnevno stizu tvoje bolesne prijetnje u pp na ovaj racun koji mi ne zele izbrisat..Čekam da ode s foruma, da joj ne vidim ime.
Znaci toliko da vidite kakvih sve likova ima u ovom poslu... I sta sve cure, zene istrpe... Ne ponovilo se..Budaletino bolesna ja sam odavde odavno otisla, samo mi svakodnevno stizu tvoje bolesne prijetnje u pp na ovaj racun koji mi ne zele izbrisat..
Nemoj da objavim tvoje prijetnje javno.
Cak nisam ni u HR vise debosu...
Frende ako ti nije jasno onda taj sport nije za tebeMeni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel jesan bia sa strane pa ste se izmjenjivali ili ste svi troje udarali
pogledaj malo na googleuMeni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel ste prvo bili dvojica dok je jedan ceka red ili svi troje od jednom navali
SIG u pravu si 100% a vokabular ko da piši neki nama istočno za koje znamo kakvi su.Znaci toliko da vidite kakvih sve likova ima u ovom poslu... I sta sve cure, zene istrpe... Ne ponovilo se..
Caos
Manga imaš na ovo odgovor?https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...udi-guza-top-top-slike-moje-oglas-4774266Ajde pitajte nešto sto ne znam
Manga imaš na ovo odgovor?
Ma tko te ljuti, uvali mu se kruti. xDZnaci toliko da vidite kakvih sve likova ima u ovom poslu... I sta sve cure, zene istrpe... Ne ponovilo se..
Caos
Izbjegavati !Crnka ( 24 ), bujne grudi, guza top, top! Slike moje
Čista, uredna i lijepa maserka ( 24) Vas čeka u svom modernom apartmanu u Novom Zagrebu. Body to body i erotska masaža…www.oglasnik.hr
povukao si me za jezik, odnosno jagodice, a i kaže jedna moja bivša: 'ako nisi rekao, kao da nisi jebao'...ugl, preko iskrice sam pojebao 40ak cura, nijedna starija od 30, nijedna loša (ok, dosta osrednjih)...doduše, ja jesam malo nabildan i imam ok lice i imam stan i auto, a spika mi je užaspogledaj malo na googleu
Btw decki kome se da zajebavat i izgubit satak-dva na mobitelu, moze se i za dzaba. Jucer ujutro sam iz zjebancije instalirao Tinder, znaci jedna jedina slika uz konkretan, ali pristojan opis sto se trazi. Sinoc sam odradio u autu neku malu, prosjek cisti, a trosak nikakav (cuga prije i kondomi). Plus je sto se ta ne kara sa desetoricom dnevno. Nezz je li to neka pocetnicka sreca na mrezi ili sto jer fakat niti sam u nekim gabaritima definiranog i nabildanog lika niti imam natprosjecnu facu, a bgmi nemam ni sad neke ekstra fore znaci decki ko ima vremena i moze opusteno pricat sa zenama bez vulgarnosti i tamo se moze nac nesto ok. P.S. I sam sam zauzet i ne nisam stavio svoju sliku nego neku zgradu ali se ipak 5-6 komada javilo. Sretno svima
LokacijaSlavonka 250
Ma to si mogao prije na iskrici, ali sada sa normalnim pristupom, svaka 10-ta odgovori na poruku.povukao si me za jezik, odnosno jagodice, a i kaže jedna moja bivša: 'ako nisi rekao, kao da nisi jebao'...ugl, preko iskrice sam pojebao 40ak cura, nijedna starija od 30, nijedna loša (ok, dosta osrednjih)...doduše, ja jesam malo nabildan i imam ok lice i imam stan i auto, a spika mi je užas
danas na iskrici više nema mlađih od 30, ali ne kužim da na PO plaćaš bakicu od 30+ kad to na iskrici bez problema možeš for free. (ako zanemarimo onu da je vrijeme novac)
ma nije, samo nema više mladih, sve otišlo valjda na ig, tinder, seeking.com itd...ali do prije cca 5-6 godina iskrica je bila rasadnik. a sada samo starije...Ma to si mogao prije na iskrici, ali sada sa normalnim pristupom, svaka 10-ta odgovori na poruku.
Može biti i to što kažeš, ali sada tamo nema kruha. Sve starije, koje ni same ne znaju što hoće.ma nije, samo nema više mladih, sve otišlo valjda na ig, tinder, seeking itd...ali do prije cca 5-6 godina iskrica je bila rasadnik. a sada samo starije...
to si u pravu, čvrsto drže tu poziciju vjerovanja u ljubav života koja ih je nekako mimošla i čuči na iskrici, ali uz malo truda sigurno ih se može privesti realnosti raširenih nogu...jedino što ja imam grešku u softwareu i ne diže mi se na 30+Može biti i to što kažeš, ali sada tamo nema kruha. Sve starije, koje ni same ne znaju što hoće.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|