onaj_tamo
Well-known member
Kvatric
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kvatric
Koja sa ciganima.Ma ne radi ništa, to ti je ona s Ciganima. Ne idi, još će te opljačkati.
Dobra stara fircigerica
Senzualna crnka 40g!
Atraktivna tamnoputa crnka, visoka i vitka, lijepo građena, duge kose, 170/50/3, za druženje sa kulturnom gospodom u…www.oglasnik.hr
Da li je tko bio , cisto me zanima jeli to prava slika, prva mozda , onda u najlonkama, volim crnke , netko bio mozda
Lose , bila dugo na Vrbanicevoj , niže od Zvonimirove. Prostor je bio katastrofa , oba sva jadna i ušlagirana , teške boje .Netko bio?Plavuša 38 godina
Plavuša 38 godina, pruža usluge masaže situiranoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju. Zagreb, bez SMS-a.www.oglasnik.hr
Aleksandra- Brineta Koristi tražilicusorry sa 3 posta ali ova izgleda jebeno dobra, morao sam. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/njezna-i-mazna-oglas-4776286
Za ovo ti neću recihttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-crnka-oglas-4776310 Takodjer crnka,ova izgleda autenticno na slikama ,netk bio mozda
Slavonka 250Netko?Simpatična plavuša 53 god.
Simpatična Plavuša 53 g., jednostavna i kulturna, grudi 5, 80 kg, poziva Vas na ugodno druženje u svom prostoru uz…www.oglasnik.hr
imaš neku dobitnu kombinaciju za loto ?Ajde pitajte nešto sto ne znam
Jel ok ili za izbjegavati?Slavonka 250
Meni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel ste prvo bili dvojica dok je jedan ceka red ili svi troje od jednom navaliliIzbjegavati! To je ona mala, nezdrava, glupacica s prepoznatljivim oziljkom na usni. Oglasavala se godinama ma Smokvi, pa na Lj.oglasniku kao malaplava (ima i ovih dana oglasa). Jako nezainteresirana i neuredna, djeluje upitnog zdravlja po svakom kriteriju.
Meni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel jesan bia sa strane pa ste se izmjenjivali ili ste svi troje udaraliEvo ljudi bili smo sinoć u ekspediciji nas tri, dva ipo sata (dogovorili dva ali nije gledala na sat), full usluga (klasika, oral, anal, dp) kod Lais. Znaci mala je top. Dupe ko zamišljeno, cice vrlo dobri silikoni. Jebe se ko kobra rekle bi komšije znači dala je dp, puši bez, guta. Brazilka je pa je engleski tako-tako. Sve u svemu u odnosu na ranija iskustva u Češkoj i Njemačkoj kad smo koristili istu uslugu nema razlike. Iznenađujuće dobro.
E da: 1k europskih
Nije okJel ok ili za izbjegavati?
Svizac je odmotao čokoladuMeni nije jasno kako ste vi to izveli.Jel jesan bia sa strane pa ste se izmjenjivali ili ste svi troje udarali
Kad se Venti ženi?Ajde pitajte nešto sto ne znam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|