Maja, masasa:
Za početak tantra, nježna i senzualna ručna masaža cijelog tijela. . Prvo radimo noge i leđa, a zatim prednji dio…
www.oglasnik.hr
Dakle ovo je valjda najgore iskustvo koje covjek moze dozivjeti.
Dogovaram se za masazu (s ocekivanjima ako bude dobro, da predlozim nesto vise).
Zovem curu, radi u Sigetu, kaze mi ona u nekoj panici da je malo u guzvi jer kolegice nema pa da ju nazovem za sat vrem, reko okej.
U međuvremenu dolazi poruka od nje jel imam auto da je zapela kod Arene pa da ju mogu tamo pokupit pa cemo mi skupa do salona, ja sam joj prvi danas. Malo je bilo kolutanje ocima, ali reko nema problema draga, dodjem.
Spusta se cura, fino sredjena simpa, pozdravimo se upoznamo sve kul spika i krenemo mi polako. Nismo ni krenuli eto ona meni govori na kruznom kod Arene, promjena plana - idemo do Savskog gaja, a ne do Sigeta, jer hej - ja nemam kljuceve od salona, jebiga kod druge su cure, ali idemo u moj stan kod Remetinca,
Vozimo se mi tako i pricamo, cura ima kao kul spiku ali nesto jebeno ne stima. K*** govori jedno, glava drugo. Dodjemo mi tako u Remetinec, skrenemo na neki put i dolazimo do te kuce. Ulazimo u prizemlje, dakle to nije stan nego rentani prostor di se vidi da se noc ranije festalo. Reko mala, pa sta je ovo, di si me ovo dovela?
Ona meni na to, ma joj sorry imali smo kao neko druzenje sinoc sorry sta je malo neuredno idemo do moje sobe pa cu te tamo izmasirati. Dolazimo mi u sobu, smjestim se ja i krene ta masaza. Dakle ovdje krece horor, skine se ona u gacice i pazi rad - skoro potrosena tuba Nivea kreme, krene ona nesto masirat.
Ja pitam, pa nisi se bas nesto pripremila. Ona se opet krene ispricavat da kao sve su joj stvari u salonu, ali da joj trebaju novci pa da joj oprostim na improvizaciji, ja reko okej. Tako ona nastavlja masirat, kreme naravno vise nema pa malja koliko ide.
Okrenem se ja na ledju, k*** ko cjepanica, krene da mi ga drka lagano. Dakle cura je jako slatka i ja ju cijelo vrijeme gledam, ona tu i tamo pogleda mene i nasmije se. Ja ju pitam: "dobro, ocemo se kresnut malo il kaj?"
Ona na to kaze, a pa ne znam bas ali ako mozes to brzo obavit, onda moze. Ja reko posto, ona na to 400kn (plus 300kn) masaza. Stavim kondom i krenem karat malu, primim ju za dupe i skuzim nesto ne stima. Dakle ko da joj fali dio kuka ili da je rahiticna ili nesto. Uglavnom nesto ne stima, ali izignoriram i zavrsimo mi s tim.
Nakon toga krece sou, zapalimo mi cigaru na sto ona meni kaze daj mi nemoj bacat cikove nego ces mi ih dati jer ih ja cuvam. Ja pitam, za sta ih cuvas? "Ma za lulu da imam za piece cracka kasnije. Mislim da imam jos tu negdje pa cu si zapalit kad odes."
Znaci sve mi se vratilo u sekundi, rahiticna i isfrkana od droge, upravo sam maloj isfinancirao fiks-dva.
Reko buraz jebote zivot di si dosao, sta si napravio. U tom trenutku mi je samo bilo u interesu da se sto brze pristojno iskradem i pozdravim s curom.
Ovo je jedna od onih situacija di stvari pocinju malo smrditi, ali k*** ne slusa, a glava nula bodova.
Definitivno najgore iskustvo u zivotu, pogotovo after-taste par dana znajuci da sam se kresnuo s narkićkom.
Ne ponovilo se.