Slatka i simpatična prekrasnog osmjeha 21g cura tvojih snova. Slike moje •170/70/5. 21. godina
www.oglasnik.hr
Malo bucmastija ljepuskasta mlada djevojka u prostoru je sa jednom starijom damom 45+, dogovarao sam se s njome i kada sam stigao pred kraj radnog vremena kao dobio sam kao special offer od njih dvije kao zajedno za 1000.
Osjecao sam se dobro i pristao sam na ponudu. Krenule su u “masazu” sa opasnim HJ sa, cini mi se, intencijom da me dokrajce sto prije. Uspio sam se nekako izvuci i prijeci na pravu stvar prvo sa starijom dok je bucmastija dosta nezainteresirano lezala sa strane. Cini mi se da to ipak ne rade cesto. U svakom slucaju ne rade to strucno.
Kada sam ih pokusao nekako uputiti u medusobnu interakciju kao da su bile pozitivno iznenadene, da kad vec moraju to raditi jedna pred drugom da se malo dodatno i zabave. Prilikom promjene na mladu je doslo i do promjene kondoma, sto naravno ne mogu i necu zamjeriti, ali jako je utjecalo na dinamiku. U svakom slucaju interesantno iskustvo i pouka da to ne valja ponavljati, barem ne na ovaj nacin.
Starija je puno vedrije naravi i tu brise bilo kakvu razliku u godinama izmedu sebe i mladje kolegice. Izgled korektan za obje, svaka u svome rangu, usluga ipak slabija od toga.