ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prilično je vjerojatno da su već bile spomenute, pa bih u tom slučaju bio zahvalan na hintu kako da nađem komentare na tu temu. No ako nisu, zna li tko što o ovim dvjema?
simpatična plavuša
i
zgodna profesorica
Unaprijed hvala.
Da vec su spominjanje jedna i druga. Ja nisam bio ni kod jedne. U pogledu profesorice nitko nije bio zadovoljan, a za plavušu se ne sjećam šta se pisao za nju.

Prilično je vjerojatno da su već bile spomenute, pa bih u tom slučaju bio zahvalan na hintu kako da nađem komentare na tu temu. No ako nisu, zna li tko što o ovim dvjema?
simpatična plavuša
i
zgodna profesorica
Unaprijed hvala.
Simpatična plavuša 60+ godina ...starija gospođa trudi se ali nije to to
Zgodna profesorica oko 45god...bio kod nje iako jako teška za dogovor isplati se...poslije prvog susreta uvijek ljubazna

Pozdrav ljudi, putujem kroz ZG sad u srijedu i zanima me neka masaza sa pusenjem bez, kak Bog zapovijeda, ili neku dobru kompletku sa entuzijazmom? Ak je mlada cura, jos bolje. Naletel sam na ovaj forum danas, i cital malo, izgleda da ima puno nagaznih mina tu u ZG. Jel moze neko iskusan preporucit nekaj zabavno? Tipa, da je nasa cura, a da nije "Sta je ovo, sunce ti jebem?" kad otvori vrata? Vidim, hvalite tu Marina DS, al je nigdje ne vidim, broj ili link, a trazilica na forumu mi nist ne pomaze...jebi ga, zelen sam po ovom pitanju tu u Hrvatskoj. Ili da se drzim EGE-a?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh