a kaj ce nama informacija da tebe ne zanimaju informacije?Nisam išao po masažama. A kaj će mi informacije kad ne prima nove klijente...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kaj ce nama informacija da tebe ne zanimaju informacije?Nisam išao po masažama. A kaj će mi informacije kad ne prima nove klijente...
Aha. Znači prima nove? Onda me zanimaju informacijea kaj ce nama informacija da tebe ne zanimaju informacije?
A gle mozda je to pametan trik sto je napisala u oglasu da ne prima nove klijente, da privuce pozornost na sebe. Oglas je javno objavljen I to sa brojem telefona, a stalnima broj telefona ionako ne treba jer ga vec imaju .Aha. Znači prima nove? Onda me zanimaju informacije
U svakom slucaju vrijedi pokusati, nemas sta za izgubiti.Aha. Znači prima nove? Onda me zanimaju informacije
Marina DS.Pozdrav. Da li zna netko neku dobru za masazu i pusenje u Zagrebu? Da nema puno komplikacija s njom. I da nije fake. Hvala
Prima ,ako je lijepo zamoliš!Nisam išao po masažama. A kaj će mi informacije kad ne prima nove klijente...
Da vec su spominjanje jedna i druga. Ja nisam bio ni kod jedne. U pogledu profesorice nitko nije bio zadovoljan, a za plavušu se ne sjećam šta se pisao za nju.Prilično je vjerojatno da su već bile spomenute, pa bih u tom slučaju bio zahvalan na hintu kako da nađem komentare na tu temu. No ako nisu, zna li tko što o ovim dvjema?
simpatična plavuša
i
zgodna profesorica
Unaprijed hvala.
Thx. Sjećaš li se možda kad se to (barem otprilike) pisalo o plavuši? Pretragom ne mogu naći jer pitaj vraga pod kojim je imenom tada bila.Da vec su spominjanje jedna i druga. Ja nisam bio ni kod jedne. U pogledu profesorice nitko nije bio zadovoljan, a za plavušu se ne sjećam šta se pisao za nju.
Možda je plavuša tkz. Iva Črnomerec, no nisam siguran, ne sjećam se.Thx. Sjećaš li se možda kad se to (barem otprilike) pisalo o plavuši? Pretragom ne mogu naći jer pitaj vraga pod kojim je imenom tada bila.
Može linkMarina DS.
Jel zategnuta ili je Bucka? Netko je napisao da je malo bucka![]()
Opuštajuća i sportska masaža :)
Oglas je za moje klijente koji su me vec posjetili. Isprike svima koji nisu nikad bili kod mene ali ne masiram nove…www.oglasnik.hr
Ova tu? Pise da ne prima nove
Simpatična plavuša 60+ godina ...starija gospođa trudi se ali nije to toPrilično je vjerojatno da su već bile spomenute, pa bih u tom slučaju bio zahvalan na hintu kako da nađem komentare na tu temu. No ako nisu, zna li tko što o ovim dvjema?
simpatična plavuša
i
zgodna profesorica
Unaprijed hvala.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|