Roko2019
Active member
dođi k meni - Druženje - Ljubavni oglasnik
mlada djevojka nudi zabavu galantnom muškarcu u svom prostoru,samo Zagreb
ljubavni-oglasnik.net
BIO TKO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Evo bio i ja, uzeo komplet. Nisam trebo. Ima umiljat glas, Ok faca, tijelo sportsko čvrsto, silikoni no koment. Pušenje jako dobro, liže jaja pa polako ga stavlja i lijepo sauga. Al sveje to nekak mehanički i klinički, bez diranja, ne dopušta pi guzi ni picu dirat... nisam imao volje nešto isprobavat poze, zveknuo sam je u dogiju pa nissm vidio jel žmirila. i ode stotka...misionarka, okrene glavu i žmiri i čeka da završiš,nije totalno neuživljena ali onako. sa guza nisam vidio da li žmiri ili ne, gledaj, po meni se isplati probati pa da svatko ima svoj doživljaj.
Izgleda da se umirovila… telefon isključen već dugo, a više je vidim ni nema na wappu.. šteta, bila je jedna od najkorektnijih domaćih cura.jel zna netko, gdje je Emanuela... Slatka tajna
Je, svi smo ju zaobišli![]()
Erotska masaža
Opustajuca erotska masaza sa sretno zavrsetkom Nazovite ukolilo ste zainteresirani Kontakt:pozivi,poruke,wappwww.oglasnik.hr
Ne mogu nista ja nac na forumu o ovoj pa me zanima jel bio tko?
Ja sam bio jednom prilikom, malo je trknuta, prica ko navijena, masira u rukavicama i ne bas bog zna sto, kad ti ga krene drkat onda skine grudnjak i malo spusti gacice da mozes kao dirat i to je to, mislim da je bilo 40€![]()
Erotska masaža
Opustajuca erotska masaza sa sretno zavrsetkom Nazovite ukolilo ste zainteresirani Kontakt:pozivi,poruke,wappwww.oglasnik.hr
Ne mogu nista ja nac na forumu o ovoj pa me zanima jel bio tko?
Na koji broj si ju dobio?Nez koliko vas interesira ali ana rudes radi![]()
I koja je tarifa?Nez koliko vas interesira ali ana rudes radi![]()
Da li dopusti da joj gurneš prst u picu?Ja sam bio jednom prilikom, malo je trknuta, prica ko navijena, masira u rukavicama i ne bas bog zna sto, kad ti ga krene drkat onda skine grudnjak i malo spusti gacice da mozes kao dirat i to je to, mislim da je bilo 40€
Ali i mene zanima dali je itko ikad dobio sta vise od toga haha bas bi ju volio maznut
Mene isto interesiraNa koji broj si ju dobio?
Isti koji imam od prije par godina kad sam prvi put bio kod nje hahahaNa koji broj si ju dobio?
60€/30 120/60minI koja je tarifa?
koliko ta trknuta uzima love za usluguJa sam bio jednom prilikom, malo je trknuta, prica ko navijena, masira u rukavicama i ne bas bog zna sto, kad ti ga krene drkat onda skine grudnjak i malo spusti gacice da mozes kao dirat i to je to, mislim da je bilo 40€
Ali i mene zanima dali je itko ikad dobio sta vise od toga haha bas bi ju volio maznut
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|